«Με τίποτα πίσω»: Γιατί ένας 28χρονος παράτησε το Λίβερπουλ για μια βίλα στην Πάφο
Περίπου μισό εκατομμύριο άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Μεγάλη Βρετανία πέρυσι αναζητώντας μια νέα ζωή στο εξωτερικό, επιλέγοντας μεταξύ άλλων και την Κύπρο.




Και στο βάθος... repeat: ο Πέκο Μπανάια έχει πατήσει το γκάζι μέχρι τέλους και κατευθύνεται με 350 χλμ. για τον δεύτερο σερί προσωπικό του τίτλο.
Ο Ιταλός επικράτησε εύκολα- όπως αποδείχτηκε- στο Μουτζέλο, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την κυριαρχία της Ducati.
Η ιταλική εταιρία ευτύχησε να δει ένα ολόδικό της βάθρο, με Μάρτιν και Ζαρκό να βρίσκονται στο 2-3, καθώς ο Μαρκ Μάρκεθ έπεσε εκ νέου ενώ πάλευε για να φέρει την Honda του στις... σαμπάνιες.
Μαρίνι, Μπίντερ, Αλέιξ Εσπαργκαρό, Μίλερ, Μπεζέκι, Μπαστιανίνι και Μορμπιντέλι συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.

sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις