Ντε Μπρόινε μοιράζει, Γκιντογκάν σκοράρει ξανά για το 2-1 της Σίτι

Ντε Μπρόινε μοιράζει, Γκιντογκάν σκοράρει ξανά για το 2-1 της Σίτι

Έξυπνη κομπίνα από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Ντε Μπρόινε να εκτελεί το φάουλ, τον Γκιντογκάν να πιάνει φαλτσαριστό βολέ και να νικά τον Ντε Χέα για το 2-1 της Σίτι.

Προβάδισμα πήρε ξανά η Σίτι κόντρα στη Γιουνάιτεντ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ήταν το 51ο λεπτό, όταν η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έβγαλε έξυπνη κομπίνα με τον Ντε Μπρόινε να εκτελεί το φάουλ, τον Γκιντογκάν να πιάνει φαλτσαριστό βολέ και να νικά τον Ντε Χέα για το 2-1 της Σίτι.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η Νότιγχαμ του Μαρινάκη... «βουλιάζει» – Κυνικός Γκλάσνερ: «Ή το αλλάζουμε ή θα έρθει έκτος προπονητής»!

Η Νότιγχαμ του Μαρινάκη... «βουλιάζει» – Κυνικός Γκλάσνερ: «Ή το αλλάζουμε ή θα έρθει έκτος προπονητής»!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει να προβληματίζει στην Premier League, με την ήττα από την Μπρέντφορντ να μεγαλώνει την πίεση στο εσωτερικό της ομάδας. Το 2-0 στο Λονδίνο αποτέλεσε την τέταρτη αποτυχία της στα τελευταία πέντε παιχνίδια, με τον Όλιβερ Γκλάσνερ να εμφανίζεται ιδιαίτερα απογοητευμένος και να προαναγγέλλει σημαντικές αλλαγές, μη αποκλείοντας ακόμη και τη δική του αποχώρηση!

BEST OF THEMASPORTS