Όταν από αγκάθι βγαίνει ρόδο!

Όταν από αγκάθι βγαίνει ρόδο!

Για... καιρό ο ΑΠΟΕΛ τα έχει με την ατυχία, την δυστοκία και την γκαντεμιά. Κόντρα στην ΑΕΚ μια αναγκαστική αλλαγή έδωσε στον ΑΠΟΕΛ αυτό που είχε ανάγκη.

Ο Μαρκίνιος πήρε τη θέση του Μπεν στο 14', στο 24' σκόραρε από το σημείο του πέναλτι και στο 54' εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στον Ντβάλι που έκανε το 2-1 για τον ΑΠΟΕΛ. Όταν... επιτέλους μέσα από ακόμα μία ατυχία εμφανίστηκε ένας "ήρωας" σε ματς τεράστιας σημασίας τότε υπάρχει ακόμα σφυγμός, ελπίδες και λόγοι αισιοδοξίας στην τελική ευθεία.

Πλέον απομένουν δύο ματς που θα καθορίσουν την μοίρα της ομάδας όσο αφορά την κατάκτηση του τίτλου καθώς εξασφάλισε ήδη ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στην Λεμεσό την ερχόμενη Κυριακή ο ΑΠΟΕΛ καλείται να πάρει ένα μεγάλο διπλό για να έχει δικαίωμα στην τελευταία αγωνιστική να διεκδικήσει τον τίτλο κόντρα στον Άρη σε ένα ΓΣΠ... ηφαίστειο.

Η πολυπόθητη νίκη ήρθε και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ και το ζητούμενο είναι να δοθεί συνέχεια στις νίκες στο κατάλληλο σημείο που θα κριθεί το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ξέσπασε κατά τη διοίκησης ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας - «Μας άφησαν στο έλεος...»

Ξέσπασε κατά τη διοίκησης ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας - «Μας άφησαν στο έλεος...»

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ ξέσπασε δημόσια εναντίον της διοίκησης της Κρίσταλ Πάλας, εκφράζοντας τη βαθιά δυσαρέσκεια του για τις πωλήσεις των Έζε και Γκεΐ που, όπως υποστηρίζει, έπληξαν σοβαρά την ομάδα.