Το θετικό της φετινής Ανόρθωσης έχει όνομα… Δανιήλ Παρούτης!

Το θετικό της φετινής Ανόρθωσης έχει όνομα… Δανιήλ Παρούτης!

Βρήκε το γκολ που έψαχνε από την αρχή της σεζόν, ο Δανιήλ Παρούτης. Ο νεαρός εξτρέμ της «Κυρίας» είναι από τα λίγα θετικά στην φετινή Ανόρθωση.

Μετρά σύνολο 16 συμμετοχές στην φετινή σεζόν και επάξια κέρδισε την θέση του στο βασικό σχήμα. Σε κάθε αγώνα δημιουργεί και ταλαιπωρεί τις αντίπαλες άμυνες. Στον χθεσινό αγώνα βρήκε το γκολ, που τόσο έψαχνε την φετινή χρόνια, κάτι που θα του δώσει περισσότερη ώθηση για την συνέχεια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην «Κυρία» θέλουν να «δέσουν» νωρίς τον νεαρό Κύπριο και αναμένεται να τον καλέσουν άμεσα για ανανέωση συμβολαίου. Ο Παρούτης διατηρεί συμβόλαιο μέχρι και το 2024.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Παπασταύρου και Ταραπουλούζης πριν το ντέρμπι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παπασταύρου και Ταραπουλούζης πριν το ντέρμπι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου και ο Συντονιστής Ποδοσφαιρικού Τμήματος των πρασίνων Σίμος Ταραπουλούζης πριν το ντέρμπι περιμένουν το μεγάλο ματς.