Ο Ονανά είναι στα ραντάρ της Τσέλσι για το καλοκαίρι!

Ο Ονανά είναι στα ραντάρ της Τσέλσι για το καλοκαίρι!

Η Τσέλσι αναζητά τερματοφύλακα για το καλοκαίρι και ο Ονανά της Ίντερ βρίσκεται ψηλά στη λίστα των μπλε του Γκρέιαμ Πότερ. Για τον Καμερουνέζο φέρεται να ενδιαφέρεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Τσέλσι θα κινηθεί για απόκτηση τερματοφύλακα το καλοκαίρι και ο Αντρέ Ονανά της Ίντερ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ομάδας του Γκρέιαμ Πότερ. Σύμφωνα με την Gazzeta dello Sport, οι Λονδρέζοι θέλουν τον Καμερουνέζο πορτιέρε και είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 40 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Πέρα από χρήματα, η Τσέλσι θα δώσει και δύο παίκτες για να αποκτήσει τον 27χρονο και ο ένας αγωνίζεται ήδη στους νερατζούρι ως δανεικός. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Ρομέλου Λουκάκου, με τον Βέλγο φορ να είναι πιθανό να συνεχίσει. Ο άλλος παίκτης είναι ο 23χρονος αμυντικός, Τρέβο Τσαλόμπα, ο οποίος αρέσει στον Σιμόνε Ιντσάγκι.

Σε κάθε περίπτωση, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η Τσέλσι θα χτυπήσε τον Αφρικανό τερματοφύλακα, αλλά δεδομένα η Ίντερ δεν θα συναινέσει εύκολα, διότι μιλάμε για τον βασικό της τερματοφύλακα, επομένως θα πρέπει και η ίδια να βγει στην αγορά για έναν αξιόπιστο "φύλακα άγγελο". Ο Ονανά φέρεται να ενδιαφέρει και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τον έχει στη λίστα της.

Sport24.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Προεδρική αποκάλυψη για γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

Προεδρική αποκάλυψη για γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της ΑΕΛ για την παρουσίαση των κ.κ. Ζοέλ Νταμάχου και Θύμιου Αγαθοκλέους, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, αποκάλυψε μετά από σχετική ερώτηση, ότι ξεκίνησαν οι προσπάθειες για τη δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.