«Η εμπιστοσύνη στους Κύπριους διαιτητές έχει αρθεί εδώ και καιρό»

«Η εμπιστοσύνη στους Κύπριους διαιτητές έχει αρθεί εδώ και καιρό»

Δηλώσεις στην εκπομπή της Cytavision Goal n Roll παραχώρησε ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ και προπονητής, Τάκης Αντωνίου, ο οποίος αναφέρθηκε στη διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τη Δόξα.

Αναλυτικά:

«Η εμπιστοσύνη στους Κύπριους διαιτητές έχει αρθεί εδώ και καιρό. Εμένα δεν με ικανοποιεί το επίπεδο των διαιτητών. Δεν έχουν προσωπικότητα. Σφυρίζουν μετά από διαμαρτυρίες. Δεν έχουν αυτοπεποίθηση. Θα ήταν καλύτερη λύση να φέρουμε ξένους στο VAR. Θα πρέπει δούμε ξένους στη Β’ φάση. Είναι πιο έμπειροι και πιο ικανοί. Δεν είναι μαύρο άσπρο αν ήταν ο λόγος της ισοπαλίας η διαιτησία. Είδαμε ένα διαιτητή αδύνατο. Δεν θέλω να τον κατηγορήσω για το χέρι του Ασάντε. Αυτό ήταν ευθύνη του VAR. Δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΟΚ στο 90' για τη Λίβερπουλ που... προκαλούσε την τύχη της και η Τότεναμ την «έκαψε»! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

ΣΟΚ στο 90' για τη Λίβερπουλ που... προκαλούσε την τύχη της και η Τότεναμ την «έκαψε»! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Λίβερπουλ έπαιξε με τη «φωτιά» και «κάηκε» παντελώς με το ανέλπιστο 1-1 που πήρε η Τότεναμ από την εξόρμηση της στο «Άνφιλντ», σκοράροντας στο 90' με τον Ριτσάρλισον!