Themasports teamΟ εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Goal N Roll της CytaVision
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ανδρέας Δημητρίου αναφέρθηκε στον πρόεδρο της εταιρείας τονίζοντας ότι ο Σταύρος Παπασταύρου είναι έτοιμος να μπει σε μια εις βάθος συζήτηση με το σωματείο έτσι ώστε να προκύψει μια νέα συμφωνία για την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Αυτό που μένει για αρχή είναι να οριστεί η ημερομηνία για να συζητηθεί η προοπτικής νέας συμφωνίας. Ο πρόεδρος της εταιρείας περιμένει το σωματείο και επιθυμεί το συντομότερο να κλείσει το θέμα και να προχωρήσουν τα επόμενα έργα που θέλει να υλοποιήσει.
Για τον επαναληπτικό με το ΑΠΟΕΛ:«Είναι πιο δύσκολα τα πράγματα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, ελπίζουμε η ομάδα μας να μεγαλώσει τη καλή χρονική διάρκεια στον επαναληπτικό».
Για τον φετινό στόχο που έχει απομείνει: «Το να μιλάμε για στόχο εξάδας κανονικά δεν έπρεπε να μιλάμε, τα πράματα εξελίχθηκαν διαφορετικά απ' ότι τα περιμέναμε. Είτε μπούμε εξάδα, είτε όχι η χρονιά σε σχέση με το πρωτάθλημα η χρονιά θεωρείται αποτυχημένη».
Για το φετινό μπάτζετ: Το φετινό μας μπάτζετ είναι το πιο ακριβό στην εποχή του Παπασταύρου. Είναι το πιο μεγάλο μπάτζετ στην ιστορία της Ομόνοιας μετά την χρονιά 2009-10».

Για τον τεχνικό διευθυντή: «Έχουμε μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή που έχουμε προσυμφωνήσει αλλά δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ακόμη το όνομα του. Του έχει δοθεί ένα πλάνο για τα επόμενα 3-5 χρόνια».
Για τον Παπασταύρου: «Ο κύριος Παπασταύρου περιμένει ημερομηνία για να συναντηθεί με το σωματείο με σκοπό να κλείσει το συντομότερο δυνατό αυτό το θέμα, για να γίνει ο σχεδιασμός για τα επόμενα χρόνια».
Για τους φίλους της ομάδας::« Η ομάδα πρέπει να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του κόσμου και να τον ξαναφέρει γήπεδο. Η διοίκηση δέχεται τα παράπονα, δεν θέωρω ότι υπάρχει εμφύλιος, θεωρώ ότι υπάρχει διαφωνία που είναι δικαιολογημένη. Όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά ο στόχος της διοίκησης δεν είναι να αποκεφαλίζει κανένα».
Για τα εχθεσινά συμβάντα με το ΑΠΟΕΛ: «Παράγοντες του ΑΠΟΕΛ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, είδαμε στο ημίχρονο να προπηλακίζουν τους διαιτητές. Η ΚΟΠ πρέπει να τερματίσει αυτές τις συμπεριφορές, το ΑΠΟΕΛ είναι υπότροπος σε αυτά».
Για το συμβόλαιο του Αυγουστή: «Το συμβόλαιο του είναι διάρκειας 18 μηνών, ωστόσο όλα θα κριθούν από τις αποφάσεις του νέου τεχνικού διευθυντή».
Αν κάποιος οπαδός της ΑΕΛ έκλεινε την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το λάπτοπ ή το κινητό μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου που η ομάδα του... πελαγοδρομούσε και μάθαινε το τελικό αποτέλεσμα χωρίς να έχει καμία ενημέρωση για το Β' ημίχρονο, θα νόμιζε ότι του κάνουν πλάκα ή ότι δεν ακούει καλά!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/11 @ 21:28
Διαβάστε τις δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του ματς με τον Απόλλωνα.
23/11 @ 19:11
Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το διπλό της Ανόρθωσης κόντρα στην ΕΝΠ.
23/11 @ 18:46
Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου έκανε δηλώσεις πριν την έναρξη του αγώνα Απόλλων-Ομόνοια.
23/11 @ 12:33
Νέα δύσκολη αποστολή για την Ομόνοια, η οποία απόψε (19:00) θα «διασταυρώσει τα ξίφη της» με τον Απόλλωνα στο στάδιο «Αλφαμέγα», για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
23/11 @ 08:15
Ο Κύπριος επιχειρηματίας Τζον Χριστοδούλου, έκανε πρόβλεψη στην εφημερίδα «Παροικιακή» του Λονδίνου, για το σημερινό Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τότεναμ, προβλέποντας νίκη των «κανονιέρηδων με 2-1, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και για το ποια είναι η αγαπημένη του ομάδα στην Κύπρο!
23/11 @ 17:40
Η 11άδα της Ομόνοιας
BEST OF THEMASPORTS