«Τρέλα» για τη Μίλαν στο Τσάμπιονς Λιγκ - Ιστορικό ρεκόρ εισιτηρίων στην Ιταλία (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τρέλα» για τη Μίλαν στο Τσάμπιονς Λιγκ - Ιστορικό ρεκόρ εισιτηρίων στην Ιταλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μίλαν επέστρεψε μετά από εννέα χρόνια στα νοκ-άουτ του Champions League και ο φίλαθλοί της σημείωσαν ρεκόρ εισιτηρίων και εισπράξεων.

Ιδανική ήταν η επιστροφή της Μίλαν στα νοκ-άουτ του Champions League, με τους «ροσονέρι» μα επικρατούν με 1-0 επί της Τότεναμ, χάρη στο γκολ του Μπραίμ Ντίαθ και να βάζουν βάσεις πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Εννέα χρόνια μακριά από τους αγώνες νοκ-άουτ ήταν πάρα πολλά για μια ομάδα με την ιστορία και τη δυναμική της πρωταθλήτριας Ιταλίας και οι φίλαθλοί της φρόντισαν να γίνει ξεκάθαρο.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των «ροσονέρι» γέμισα, όπως ήταν αναμενόμενο, το «Σαν Σίρο» και κατέρριψαν το ρεκόρ εισιτηρίων αλλά και εισπράξεων στην Ιταλία, με την ομάδα να ανακοινώνει πως κόπηκαν 74.320 εισιτηρίων, με εισπράξεις 9.133.842 ευρώ (το φθηνότερο εισιτήριο κόστιζε 103 ευρώ).

 

 

Πηγή: www.to10.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΡΗΣ: Η...ντουζίνα σκόρερ, το «31» και οι απώλειες

ΑΡΗΣ: Η...ντουζίνα σκόρερ, το «31» και οι απώλειες

Στις 15 αγωνιστικές ο Άρης με 12 σκόρερ έφτασε τα 31 γκολ όμως μέτρησε 3 ισοπαλίες και 3 ήττες που τον αφήνουν στην 4η θέση.