Το έκαναν κίτρινο κάστρο!

Το έκαναν κίτρινο κάστρο!

Απέκτησε προβάδισμα η ΑΕΛ με τη νίκη 1-0 επί της Νέας Σαλαμίνας, ενόψει του επαναληπτικού στο γήπεδο «Αμμόχωστος». Οι γαλαζοκίτρινοι συνεχίζουν να έχουν το απόλυτο (μόνο επιτυχίες) στο καινούργιο γήπεδο της Λεμεσού.

Χθες πήγαν βρέθηκαν στις τρεις εξέδρες του «Αλφαμέγα» πέραν των  4,5 χιλιάδων ΑΕΛιστών.

Κυρίως οι οργανωμένοι, κατά διαστήματα κι όσοι βρισκόντουσαν στην κεντρική και την ανατολική, με τις εκδηλώσεις τους, βοήθησαν τους παίχτες να φτάσουν στο ζητούμενο.

Το έχουμε γράψει ξανά, ακόμα και δυο χιλιάδες υποστηρικτές να έχει ΑΕΛ στο νέο γήπεδο, τους «νιώθουν» οι παίχτες και λειτουργούν πολύ διαφορετικά, σε αντίστοιχη περίπτωση με την παλιά έδρα του Τσιρείου.

Τα πανηγύρια με τη λήξη της αναμέτρησης, φυσιολογικά δεν είχαν την «ένταση» και το μέγεθος της πρόκρισης πάνω στον Απόλλωνα. Επειδή οι λογαριασμοί της ομάδας με τη Νέα Σαλαμίνα θα «λυθούν» σε λιγότερο από δυο εβδομάδες στην Λάρνακα.  

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Stoiximan: Ανταγωνιστικές Αποδόσεις σε Πάφος-ΑΠΟΕΛ & ΕΝΥ-Απόλλωνας

Stoiximan: Ανταγωνιστικές Αποδόσεις σε Πάφος-ΑΠΟΕΛ & ΕΝΥ-Απόλλωνας

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018