Ακολουθήστε μας στο Google news
Το μόνο ζήτημα που δεν αγχώνει τους ηγέτες της ΚΟΠ, είναι το οικονομικό. Το ξέραμε, αλλά το ακούσαμε ξανά χθες.
Δια στόματος του προέδρου Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος είπε ότι ήταν εξαιρετική η χρονιά που πέρασε, αφού η Ομοσπονδία είχε κέρδος 4,7 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό, όπως εξήγησε, εμπεριέχει και το ένα εκατομμύριο που τους έστειλε πριν μερικές μέρες η ΟΥΕΦΑ για θέματα εθνικών ομάδων.
Άμα χρειαστεί, κάνουν και δάνεια στα σωματεία μέλη τους...
Ένας εκ των κορυφαίων Κύπριων ποσφαιριστών, ο Πανίκος Κρυστάλλης, έφυγε από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία 86 ετών.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/06 @ 19:27
Πολύ νωρίς αρχίζει η προετοιμασία της ΑΕΚ.
09/06 @ 15:37
Ο Θάντι αποχαιρέτησε μέσω των social media την ΕΝΠ…
09/06 @ 14:28
Το όνομα του Ανδρέα Μιχαηλίδη είναι στο τραπέζι των πιθανών υποψήφιων για την προεδρία της ΚΟΠ.
09/06 @ 18:41
Αν ο Νταβίντ Γκολντάρ αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλες πολιτείες θα δημιουργήσει σημαντικό κενό στην καρδιά της άμυνας της Πάφου.
09/06 @ 17:32
Στην Ανόρθωση τρέχουν για να βρουν λύσεις στο οικονομικό ενώ παράλληλα εντείνονται οι διεργασίες για την στελέχωση του ρόστερ.
09/06 @ 16:23
Δεν είναι μυστικό ότι στον ΑΠΟΕΛ αυτή την χρονική περίοδο υπάρχει πρόβλημα οικονομικής ρευστότητας.
BEST OF THEMASPORTS