Επιτέλους κινητικότητα ξανά...

Επιτέλους κινητικότητα ξανά...

Περίμεναν εξελίξεις οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ και η άφιξη του Φερνάντο Αλμέιδα έφερε κινητοποίηση ξανά στον Αρχάγγελο.

Κινητικότητα στον προγραμματισμό, τη στιγμή που η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας, εκεί όπου θα τους επισκεφτεί ο Αλμέιδα .
 
Η περίπτωση του του 23χρονου Βραζιλιάνου δημιουργικού μέσου, Μπρούνο Πραξέντες είναι ενδεικτική για το που κινούνται οι γαλαζοκίτρινοι με την ελπίδα ότι ο ποδοσφαιριστής θα γίνει... γαλαζοκίτρινος.
 

Την Κυριακή (27/7) κόντρα στην Μπάνι Γιας (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Pro League) θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό του ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Εφιαλτικές στιγμές τα μεσάνυχτα για 20χρονο στη Λεμεσό - Του έκλεισαν τον δρόμο και τον λήστεψαν υπό την απειλή μαχαιριού

Εφιαλτικές στιγμές τα μεσάνυχτα για 20χρονο στη Λεμεσό - Του έκλεισαν τον δρόμο και τον λήστεψαν υπό την απειλή μαχαιριού

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε εναντίον 20χρονου, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό. Η ληστεία διαπράχθηκε 20 λεπτά περίπου μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, στην περιοχή Αγίας Ζώνης.