Ο Γιώργος Μαζωνάκης σύμφωνα με την μαρτυρία του ταξιτζή που τον μετέφερε, έφτασε στο ιατρείο στις 13:55 και όχι στις 16:00 όπως ισχυρίστηκε η Ιωάννα Γάκα. Την μαρτυρία του οδηγού ταξί επιβεβαιώνει και γραμματέας του ιατρείου.
Ο ίδιος ο κ. Θεοδωρόπουλος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στο συγκεκριμένο περιστατικό καθώς έλειπε από το ιατρείο του. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, εκείνη την ημέρα είχε τρία άλλα ραντεβού με ασθενείς, ενώ την επίμαχη ώρα είχε αποχωρήσει, προκειμένου να πάει για φαγητό.
Όπως φέρεται να υποστηρίζει, ενημερώθηκε για το περιστατικό από την σύζυγό του, ενώ βρισκόταν εκτός του ιατρείου και έσπευσε. Μάλιστα έκανε και ο ίδιος ΚΑΡΠΑ στον Μαζωνάκη ενώ του χορήγησε και δύο ενέσεις αδρεναλίνης.
Ωστόσο, από τις κάμερες προκύπτει ότι ο κ. Θεοδωρόπουλος, γιατρός παθολόγος και ιδιοκτήτης της Stem Cell , μπήκε στο εστιατόριο στις 13:59 και αποχώρησε στις 14:43.
Δείτε τη συνέχεια στο ThemaOnline πατώντας ΕΔΩ.