Ολυμπιακός: Η μπλούζα με τις υπογραφές στον Χριστοδουλίδη και τα παραλειπόμενα του ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
Δείτε την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για το τουρνουά “Νεόφυτος Χανδριώτης”.




Η σχετική ενημέρωση από τον Άρη:
"Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει τον δανεισμό των Αλεξάντερ Μαρτίνοφ και Ζούλιο Σέζαρ στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών μέχρι το τέλος της σεζόν 2026-27.
Τόσο ο Μαρτίνοφ όσο και ο Σέζαρ αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.
Ο 22χρονος Ρώσος Αλεξάντερ Μαρτίνοφ ήρθε στην ομάδα μας μετά από μια γεμάτη σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, ενώ ο επίσης 22χρονος Βραζιλιάνος Ζούλιο Σέζαρ ήταν βασικό στέλεχος της Krasava ENY την περυσινή σεζόν.
Ευχόμαστε στους Μαρτίνοφ και Σέζαρ καλή επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της καριέρας τους".
22/08/2026 Από τον Άρη στην Καρμιώτισσα - Η ανακοίνωση της συμφωνίας
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις