ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΣΙΡΕΙΟ: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα προλάβουμε…»

ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΣΙΡΕΙΟ: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα προλάβουμε…»

Ο πρόεδρος του ΓΣΟ, Κυριάκος Τσολάκης μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 95.0, για το θέμα του Τσιρείου σταδίου και το κατά πόσον θα είναι έτοιμο, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Προσπαθούμε να εξασφαλισουμε από την αρχή την άδεια, για το Τσίρειο. Έχουμε πάρει μια συμπληρωματική επιστολή από τις 5 Αυγουστού από την Αρχή Αδειοδότησης. Θέλουν κάποια συμπληρωματικά πράγματα, σε ότι αφορά το στέγαστρο, τροποποιημένο σχέδιο εκκένωσης Θέλουν την άδεια λειτουργίας παρόλο που την είχαμε αποστείλει, θέλουν και για τις κάμερες που είναι το πιο δύσκολο, για το πως περιστρέφονται ή αν είναι ακίνητες. Μιλάμε για 44 κάμερες. Έχουμε προσλάβει άτομα για το θέμα αυτό. Θέλει χρόνο για να ετοιμαστούν. Θα προλάβουμε… Δεν μπορώ να σας πότε ακριβώς θα είναι έτοιμο».

Πότε θα είναι έτοιμο;

«Δεν μπορώ να σας πως, αν ήμουν ο μηχανικός θα υπολόγιζα».

Για την ανατολική:

«Εχουμε συνεργείο το οποίο προσπαθεί να κάνει βελτιώσεις για να είμαστε έτοιμοι».

Για το στέγαστρο του σταδίου;

«Αυτοκίνητο να έχεις, σπίτι να έχεις θέλουν συντήρηση. Δεν σήμαινει ότι δεν θα κυλά το αυτοκίνητο αν καθυστερήσεις τη συντήρηση. Ή αν το σπίτι χρειάζεται πογιάτισμα δεν θα μένεις μέσα».

Θα προλάβετε, θα είναι έτοιμο μέχρι την πρεμιέρα;

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα προλάβουμε».

Υπάρχει σκοπιμότητα που ζητούν συνεχώς βελτιωτικά έργα;

«Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει σκοπιμότητα. Δεν περιμένουμε το Άγιο Φως για να γίνουν τρέχουμε μόνοι μας».

Για το πότε θα γίνει ο τελευταίος έλεγχος πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος:

«Αυτό εξαρτάται από την αρχή αδειοδότησης».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο γάρος της ημέρας»: Το τερμάτισε οδηγός στην Κύπρο - Με ένα σμπάρο δυο... πάργκινγκ αναπήρων

«Ο γάρος της ημέρας»: Το τερμάτισε οδηγός στην Κύπρο - Με ένα σμπάρο δυο... πάργκινγκ αναπήρων

Αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες περιστατικό στην Κύπρο, όπου άγνωστος οδηγός στάθμευσε το όχημά του καταλαμβάνοντας δύο θέσεις στάθμευσης που προορίζονται για άτομα με αναπηρία.