ΕΠΙΣΗΜΟ ενδιαφέρον από δύο ομάδες για Βοζίνια - Η ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο

ΕΠΙΣΗΜΟ ενδιαφέρον από δύο ομάδες για Βοζίνια - Η ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Με ανάρτηση του στα social media ο διάσημος Ιταλός δημοσιογράφος και... εξπέρ σε θέματα μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέρει ότι δύο Βραζιλιάνικες ομάδες, Αβαΐ (Avaí) και Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, εκδήλωσαν επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βοζίνια.

Αναλυτικά:

«ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι βραζιλιάνικες ομάδες Αβαΐ (Avaí) και Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (Atlético Goianiense) έκαναν απευθείας επαφές για να προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον Βοζίνια.

Ο θρυλικός τερματοφύλακας από το Πράσινο Ακρωτήριο είναι διαθέσιμος ως ελεύθερος παίκτης και οι δύο σύλλογοι πλησίασαν τους μάνατζερ του, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βραζιλιάνικου Τύπου.

Ποιος μπορεί να μαντέψει την επόμενη ομάδα του Βοζίνια;».

Δείτε την ανάρτηση του:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνική Ανδρών: Ολοκλήρωσε για Λετονία, στόχος η δεύτερη νίκη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εθνική Ανδρών: Ολοκλήρωσε για Λετονία, στόχος η δεύτερη νίκη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με στόχο τη δεύτερη της νίκη στο Nations League, η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών αντιμετωπίζει τη Δευτέρα στις 19:00 στο ΓΣΠ τη Λετονία για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.