Για την απόκτηση των Ντεμπελέ Ταμπάκου και Ταχτσίδη: «Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με μικρές οικονομικές υπερβάσεις για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα. »
Για τους στόχους της ομάδας: «Είμαστε μια μικρή ομάδα ερχόμαστε από τη Β’ κατηγορία. Ο στόχος είναι η παραμονή στην Κατηγορία. Είναι πάρα πολύ νωρίς και αυτό καλύτερα να το συζητήσουμε ξανά τον Ιανουάριο.»
Πόσους ποδοσφαιριστές θα αποκτήσει η Καρμιώτισσα: «Θα κάνουμε ακόμα 5-6 προσθήκες. Παράλληλα, γίνονται συζητήσεις με ομάδες για απόκτηση δανεικών.»
Πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία: «Στις 13 Ιουλίου θα ξεκινήσουμε στη Λεμεσό και ακολούθως στα ορεινά. Η προετοιμασία θα γίνει στην Κύπρο.»
Για το Τσίρειο: «Τα βρήκαμε σε όλα με το Τσίρειο και εκκρεμεί να πάρει το στάδιο τις απαραίτητες άδειες. Είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Θα δηλώσουμε και δεύτερη έδρα αν δεν προλάβει το Τσίρειο. Σαν plan b έχουμε το Αντώνης Παπαδόπουλος.»