VIDEO - Eurovision 2026: Η Antigoni έκανε τη Βιέννη να χορεύει στους ρυθμούς του «Jalla»

VIDEO - Eurovision 2026: Η Antigoni έκανε τη Βιέννη να χορεύει στους ρυθμούς του «Jalla»

Μετά την πρόκριση του Ακύλα με το «Ferto» στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2026, η σκυτάλη περνά στον Β’ Ημιτελικό, όπου η Κύπρος με την Αντιγόνη και το «Jalla» διεκδικεί μία θέση στον τελικό του Σαββάτου στη Βιέννη.

Η εκπρόσωπος της Κύπρου εντυπωσίασε με την παρουσία της, αφού η εμφάνισή της είχε έντονο ρυθμό, χορευτική διάθεση και μεσογειακό αέρα, στοιχεία που έκαναν το στάδιο να χορεύει στους ρυθμούς του «Jalla» από τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Η Antigoni κινήθηκε με αυτοπεποίθηση στη σκηνή και κατάφερε να μεταφέρει την ενέργεια του τραγουδιού στο ευρωπαϊκό κοινό, σε μια εμφάνιση που είχε στόχο να ξεχωρίσει μέσα στη βραδιά.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

 

tothemaonline

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Η δολοφονία αθώων είναι λάθος»: Γκολκίπερ της Ιρλανδίας έθεσε τον εαυτό του εκτός για τα ματς με το Ισραήλ!

«Η δολοφονία αθώων είναι λάθος»: Γκολκίπερ της Ιρλανδίας έθεσε τον εαυτό του εκτός για τα ματς με το Ισραήλ!

Ο τερματοφύλακας της Ιρλανδίας, Γκάβιν Μπαζούνου, αποφάσισε να αποχωρήσει από την αποστολής της χώρας του για τα προσεχή παιχνίδια με το Ισραήλ για το Nations League, λόγω των όσων γίνονται στη Γάζα.