Απάντηση Γιαννακόπουλου για τα σενάρια περί πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ποια είναι αυτή η ION Capital; Εγώ πάντα Lactaκιας ήμουν»!

Απάντηση Γιαννακόπουλου για τα σενάρια περί πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ποια είναι αυτή η ION Capital; Εγώ πάντα Lactaκιας ήμουν»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε με χιούμορ την άγνοια του σε σχέση με τα διάφορα σενάρια περί πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Την απόλυτη άγνοιά του εξέφρασε με μεγάλη δόση χιούμορ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε σχέση με δημοσιεύματα περί πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» όχι μόνο διέψευσε τις συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν γνωρίζει καν ποια είναι η ION Capital, η εταιρεία που υποτίθεται πως αγοράζει την ΚΑΕ, κάνοντας ένα... λογοπαίγνιο με τη γνωστή ομώνυμη μάρκα σοκολάτας.

«Διαβάζω, διαβάζω... Θα μου πει κανένας και μένα ποια είναι αυτή η ΙΟΝ Capital. Γιατί εγώ πάντα Lactaκιας ήμουν. Και η ΙΟΝ αμυγδάλου γ@μ@ει, αλλά εγώ πάντα Lactaκιας ήμουν», είπε αναλυτικά.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Έχασε από τη Ρουμανία αλλά προκρίθηκε η Εθνική Παίδων Κ-17

Έχασε από τη Ρουμανία αλλά προκρίθηκε η Εθνική Παίδων Κ-17

Η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ-17 έχασε στις καθυστερήσεις με 2-0 από τη Ρουμανία στο Δασάκι Άχνας, όμως, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην Α' Κατηγορία στη Β' φάση της διοργάνωσης αφού τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο της.