ΜΑΡΚΟΣΚΙ: «Όταν παίζουμε σπίτι μας πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάθεση, συγκέντρωση, θέληση και πάθος» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΑΡΚΟΣΚΙ: «Όταν παίζουμε σπίτι μας πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάθεση, συγκέντρωση, θέληση και πάθος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΕΝΠ, Μπόγιαν Μαρκόσκι, μετά το τέλος της αναμέτρησης που διεξήχθη στο «Τάσος Μάρκου» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, για τη 2η αγωνιστική των πλέι-άουτ.

Αναλυτικά:

«Σήμερα δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι, κάναμε ένα πολύ άσχημο και μέτριο παιχνίδι και μας έλειπε κάτι που είχαμε στο προηγούμενο. Ήμασταν καλά οργανωμένοι στο πρώτο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή, αλλά μας έλειπε η επιθετικότητα και όταν κερδίζαμε μπάλες δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε, παίξαμε πιο επιθετικά, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλές ευκαιρίες και στο 84’ που δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ τελείωσε το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πιο σκληρά. Όταν παίζουμε σπίτι μας πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάθεση, συγκέντρωση, θέληση και πάθος. Αυτό μας έλειπε σήμερα».

Δείτε όλα όσα είπε ο Βορειομακεδόνας τεχνικός, στο πιο κάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Προσγείωσε με τριάρα τη Λανς η Λιλ - Επική ματσάρα στο Μπρεστ με νικήτρια τη Ρεν

Προσγείωσε με τριάρα τη Λανς η Λιλ - Επική ματσάρα στο Μπρεστ με νικήτρια τη Ρεν

H Λιλ με γεμάτη εμφάνιση νίκησε την αγνώριστη Λανς με σκορ 3-0, ενώ η Ρεν πήρε εντυπωσιακό διπλό στο Μπρεστ με σκορ 4-3! Σημαντικό τρίποντο για Στρασβούργο, 3-1 τη Νις!