Τα fair play του Χοσέ Εμίλιο Φουρτάδο

Τα fair play του Χοσέ Εμίλιο Φουρτάδο

Από τις πιο καλτ προσωπικότητες ο Χοσέ Εμίλιο Φουρτάδο.

Μόνο για τις δύο επικές φάσεις που δεν τήρησε το fair play, ο Φουρτάδο είναι ένα τεράστιο τρολ και μόνο. Όχι μια, αλλά δύο ο θεούλης.

Στην πρώτη η ομάδα του στο 90′ νικάει 1-0 και πάει ολοταχώς με το τέρμα αλλά αστοχεί. Η φάση απογειώνεται και με τους ήχους της ελληνικής κερκίδας.

 

Στην δεύτερη, ένα χρόνο μετά καταφέρνει να ισοφαρίσει και να αναγκάσει τους συμπαίκτες του να τον υπερασπιστούν σε αψιμαχίες.

Ο Παναιτωλικός είναι σε ΕΠΙΘΕΣΗ, ο Κώτσιος τους επιστρέφει την μπάλα αλλά ο κυνηγός, ο μυρίζω το γκολ σε κάθε φάση, ο αρχισκόρερ Φουρτάδο βγαίνει τετ α τετ και σκοράρει. Και όχι μόνο αυτό, προσποιείται ότι τραυματίζεται.

Δηλώσεις από τον Λουίτζι Τσένναμο (θυμηθείτε την συνέντευξή του μαζί μας) μετά τον αγώνα: “όσο για τον Χοσέ Εμίλιο Φουρτάδο αυτό που έχω να πω είναι να πει στον μάνατζερ του να αλλάξει χώρα. Γιατί η ποδοσφαιρική Ελλάδα είναι μικρή και κάπου θα τον πετύχουμε”

Φουρτάδο είσαι ένα τεράστιο τρολ και σ’ευχαριστούμε για την υπερκαλτίλα των δύο αυτών στιγμών.

cult24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Παταγώδης ΑΠΟΤΥΧΙΑ για τον Παναθηναϊκό με υπογραφή Αταμάν που κλείνει τον κύκλο του...

Παταγώδης ΑΠΟΤΥΧΙΑ για τον Παναθηναϊκό με υπογραφή Αταμάν που κλείνει τον κύκλο του...

Ο Παναθηναϊκός «επτώχευσε» με τον Εργκίν Αταμάν να φέρει συντριπτικά το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την αποτυχία πρόκρισης στο Final 4.

BEST OF THEMASPORTS