ΜΑΡΙΤΣ: «Η Ομόνοια ξέρει πώς να αγωνίζεται σε τέτοια γήπεδα»
Ο Ματέο Μάριτς εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στη δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του επαναληπτικού με τη Ριέκα, στο πλαίσιο της νοκ άουτ φάσης του Κόνφερενς Λιγκ.




Η τακτική του Μάριο Ζαγκάλο από την άκρη του πάγκου, τα μαγικά του Κάρλος Αλμπέρτο, η ηγεσία του Πελέ που είχε επανέλθει στη «σελεσάο» και ο θρίαμβος επί της Ιταλίας στον μεγάλο τελικό με την τρίτη κατάκτηση Μουντιάλ σε 12 χρόνια, αποτυπώνονται στο νέο φιλμ του Netflix!
Και να σκεφτεί κανείς, ότι 99 ημέρες πριν από εκείνο το παιχνίδι με τη «σκουάντρα ατζούρα», οι Βραζιλιάνοι αποχωρούσαν από το γήπεδο εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από τον κόσμο τους, μετά από ένα φιλικό ματς που είχε λήξει με το 1-1 απέναντι στην Μπανγκού, ομάδα από το Ρίο.
In 1970, Brazil took the field to make history. Relive the lineup of the most exciting teams of all time and see how every position, every number, and every choice contributed to its legend.
— Netflix (@netflix) February 25, 2026
Brazil 70: The Third Star premieres May 29. pic.twitter.com/Uwp8nkmSKY
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις