Ασυμβίβαστο Κούμα: Καταχωρήθηκε ποινική υπόθεση στο Δικαστήριο – Δύο νομικά πρόσωπα στο κατηγορητήριο

Ασυμβίβαστο Κούμα: Καταχωρήθηκε ποινική υπόθεση στο Δικαστήριο – Δύο νομικά πρόσωπα στο κατηγορητήριο

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων και το ενδεχόμενο ασυμβίβαστο του τέως προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιώργου Κούμα.

Όπως αναφέρει και το κρατικό κανάλι, η Νομική Υπηρεσία καταχώρησε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, ποινική υπόθεση για το ασυμβίβαστο αξιωματούχου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

 

Η υπόθεση καταχωρίστηκε χθες Πέμπτη 5/2 και αφορά ένα φυσικό και δύο νομικά πρόσωπα.

Η Νομική Υπηρεσία επιβεβαίωσε στο κρατικό κανάλι την πληροφορία, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το περιεχόμενο του κατηγορητηρίου.

Ο Γενικός Εισαγγελέας είχε δώσει οδηγίες για ποινική διερεύνηση και είχε διορίσει ως ανεξάρτητη ποινική ανακρίτρια την πρώην ανώτερη επαρχιακή Δικαστή Αλεξάνδρα Λυκούργου, η οποία διεξήγαγε έρευνα με ομάδα τεσσάρων ανακριτών του ΤΑΕ.

Το πόρισμα παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Πηγή: news.rik.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Βαθμολογία UEFA: Μείωσε την απόσταση από τη 14η Νορβηγία η Κύπρος, έχασε την ευκαιρία η Ελλάδα (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Βαθμολογία UEFA: Μείωσε την απόσταση από τη 14η Νορβηγία η Κύπρος, έχασε την ευκαιρία η Ελλάδα (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα επί της Μπραν με 0-1, έδωσε την ευκαιρία στην Κύπρο να μειώσει την απόσταση από τη 14η θέση στην οποία βρίσκεται η Νορβηγία!

BEST OF THEMASPORTS