Πήρε τη ντερμπάρα της Μαδρίτης με σούπερ Βίνι η Ρεάλ και τη... χάλασε στην Μπαρτσελόνα!
Βασίλισσα της Μαδρίτης η Ρεάλ. Με τον Βινίσιους ήρωα, η ομάδα του Αρμπελόα επικράτησε 3-2 της Ατλέτικο και παρέμεινε στο… κυνήγι της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα.




Η Γαλατασαράι επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Ινσταμπούλσπορ το βράδυ της Τετάρτης για το Κύπελλο Τουρκίας, ωστόσο τα βλέμματα στράφηκαν σε μια στιγμή ανθρωπιάς με πρωταγωνιστή τον Μπαρίς Απέρ Γιλμάζ.
Ο Αχμέντ Κουτουτσού υπέστη σοβαρό τραυματισμό μετά από μια εναέρια σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Ινσταμπούλσπορ, προσγειώθηκε άσχημα με το κεφάλι και έχασε τις αισθήσεις του.
Η άμεση αντίδραση του Γιλμάζ ήταν καθοριστική. Ο 25χρονος έσπευσε αμέσως στον συμπαίκτη του, επαναφέροντας τη γλώσσα του στη σωστή θέση και διασφαλίζοντας ότι δεν υπήρχε άμεσος κίνδυνος για τη ζωή του.
Η παρέμβαση του αποδείχθηκε σωτήρια. Ο Κουτουτσού συνήλθε γρήγορα και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Η Τσιμ Μπομ συνέχισε τον αγώνα, διατηρώντας το 3-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
💥 Galatasaraylı futbolcu Ahmed Kutucu ve İstanbulspor'un kalecisi İsa Doğan çarpıştı!
— A Spor (@aspor) February 4, 2026
Hakem, sağlık görevlilerini sahaya davet etti. pic.twitter.com/9ZqYNLS7s0
Πηγή: athletiko.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις