Ακολουθήστε μας στο Google news

Διερευνητική επαφή για την πιθανότητα αγοράς της Λίβερπουλ έγινε από την πασίγνωστη Αγγλίδα επιχειρηματία Αμάντα Στέιβλι, με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες να αξιώνουν 1 δισεκατομμύριο λίρες. Την αποκάλυψη κάνει στο κυριακάτικο της φύλλο η εφημερίδα Mirror, η οποία υποστηρίζει ότι πρόσφατα η Αμάντα Στέιβλι, που βρέθηκε στον αγώνα μεταξύ της Νιούκαστλ και της Λίβερπουλ, έκανε κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες των «Κόκκινων». Ποια όμως είναι η Αμάντα Στέιβλι; Πρόκειται για το πασίγνωστο... golden girl του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς έχει ανακατευτεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα deals στο Νησί αποκομίζοντας τεράστια κέρδη. Η 44χρονη είναι εκείνη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξαγορά της Μάντσεστερ Σίτι από τους Άραβες το 2008, εκμεταλλευόμενη τις τρομερές της γνωριμίες της στη Μέση Ανατολή, ενώ την ίδια χρονιά προσέλκυσε επενδύσεις αρκετών δισεκατομμυρίων στον τραπεζικό κολοσσό της Barclays από το Κατάρ και τα ΗΑΕ. Η Στέιβλι έκανε κρούση προς την πλευρά των Αμερικανών ιδιοκτητών της Λίβερπουλ, οι οποίοι την ενημέρωσαν ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φέρουν πρόταση ύψους 1 δισεκατομμυρίου λιρών. Αξίζει να σημειωθεί πως η Στέιβλι βρισκόταν στο γκρουπ των επενδυτών από το Ντουμπάι το 2007, όταν είχε γίνει προσπάθεια για την εξαγορά της Λίβερπουλ, ενώ μόλις πέρυσι, μέσω της εταιρίας της, PCP Capital Partners, είχε κάνει προσπάθεια για την απόκτηση μεριδίου των μετοχών μαζί με έναν κινεζικό κολοσσό, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Από τη μεριά τους οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ, μέσω της εταιρίας τους Fenway Sports Group, φαίνονται ανοικτοί στην πώληση της ομάδας για να βγάλουν καλά κέρδη από την επένδυση των 300 εκατομμυρίων λιρών που έκαναν πριν επτά χρόνια, όταν η Λίβερπουλ πέρασε στα δικά τους χέρια. sdna.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ