Ακολουθήστε μας στο Google news
Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα βρίσκει την Εθνική ομάδα της Ελλάδας να προηγείται στο σκορ με 1-2, παρόλο που ήρθε η αρχική ψυχρολουσία. Η «γαλανόλευκη» μπήκε δυνατά, έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Μανωλά (8΄), αλλά η Κύπρος είχε την ουσία. Ο Πιέρος Σωτηρίου ύστερα από ασίστ του Κάστανου, με διπλή προσπάθεια «έγραψε» το 1-0 μέσα σε «τρελούς» πανηγυρισμούς στις κερκίδες του ΓΣΠ.
Οι ποδοσφαιριστές του Σκίμπε εκνευρίστηκαν κυρίως από το λάθος του Τζαβέλα που «πλήρωσε» η ομάδα. Στη συνέχεια, η κατοχή της μπάλας ανήκε στην Ελλάδα, και στα μισά του ημιχρόνου, πήρε και αυτό που ήθελε. Αρχικά, το 1-1 «γράφτηκε» από το τραγικό λάθος του Λαΐφη, που έδωσε πάσα στον Μάνταλο, εκείνος «έστρωσε» στον Μήτρογλου που με πλασέ πέτυχε το τέρμα, χαρίζοντας ένα άκρως σεντεφορίσιο τέρμα στον κόσμο.
Το 2-1 πέτυχε με κεφαλιά ο Τζιόλης (26΄), που αρκετοί τον «κράζουν» αλλά έκανε τη δουλειά του, ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Φορτούνης. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, με την Ελλάδα να είναι σε θέση ισχύος όσον αφορά την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας του 2018.
Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις στη μεγάλη γιορτή της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
BEST OF THEMASPORTS