Με τρόπο που δεν περνά απαρατήρητος γιόρτασε τα 27α γενέθλια του ο Βίκτορ Οσιμέν, επιλέγοντας την απόλυτη υπερβολή.
Ο Νιγηριανός επιθετικός, που αγωνίζεται στη Γαλατασαράι, χάρισε στον εαυτό του το μεγαλύτερο διαμαντένιο μενταγιόν που έχει εμφανιστεί ποτέ στο ποδόσφαιρο, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του ως ενός από τους πιο εκρηκτικούς σταρ εντός κι εκτός γηπέδων.
Το εντυπωσιακό κόσμημα ζυγίζει περίπου 1.500 γραμμάρια και είναι διακοσμημένο με 986 καράτια διαμαντιών. Πρόκειται για μια αλυσίδα που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε άλλο κόσμημα έχει φορέσει εν ενεργεία ποδοσφαιριστής.
Το μενταγιόν φέρει ισχυρούς συμβολισμούς, καθώς απεικονίζει τη σημαία της Νιγηρίας, τα αρχικά VO9, αλλά και την εικόνα ενός GOAT, υπογραμμίζοντας τη φιλοδοξία και την αυτοπεποίθηση του Οσιμέν, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του ανάμεσα στους κορυφαίους επιθετικούς του πλανήτη.
Η εμφάνιση του με το κόσμημα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους θαυμαστές να διχάζονται ανάμεσα στον θαυμασμό για τη χλιδή και στην κριτική για την υπερβολή.
Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το βίντεο:
Πηγή: protothema.gr