ΖΟΡΙΑ για πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ - Έρχονται εξελίξεις μετά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου

ΖΟΡΙΑ για πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ - Έρχονται εξελίξεις μετά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου

Η κατάσταση στην Γκενκ γίνεται ολοένα και πιο τεταμένη, με το μέλλον του Τόρστεν Φινκ στον πάγκο να βρίσκεται πλέον ξεκάθαρα στο… μικροσκόπιο.

Η ισοπαλία 1-1 με τη Βέστερλο το βράδυ της Κυριακής, στο «Cegeka Arena», μπορεί να απέτρεψε την τέταρτη διαδοχική ήττα, ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να κατευνάσει τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Βελγίου.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Καρέτσα, εξακολουθεί να προβληματίζει έντονα με την αγωνιστική της εικόνα, παρά τις υψηλές προσδοκίες της σεζόν.

Το τελευταίο διάστημα εξελίσσεται σε εφιάλτη για τον βελγικό σύλλογο, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες γνώρισε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο εντός έδρας από την Άντερλεχτ, ηττήθηκε στο πρωτάθλημα από την Άντβερπ και ακολούθησε ευρωπαϊκή αποτυχία απέναντι στη Μίντιλαντ.

Απέναντι στη Βέστερλο, η Γκενκ κλήθηκε να βγάλει άμεση αντίδραση, όμως βρέθηκε ξανά σε δύσκολη θέση, δεχόμενη το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Η ισοφάριση ήρθε μόλις στις καθυστερήσεις, με δόση τύχης και με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται με δέκα παίκτες, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να συγκρατήσει την οργή μερίδας των φιλάθλων. Για πρώτη φορά από την άφιξη του Φινκ, ακούστηκαν ανοιχτά συνθήματα υπέρ της αποχώρησής του, με πανό που ανέγραφαν «Thorsten Buiten» («Φινκ έξω») να κάνουν την εμφάνισή τους στο γήπεδο.

Ο ίδιος ο Γερμανός τεχνικός, σε δηλώσεις του μετά το ματς, τόνισε πως τέτοιες αντιδράσεις είναι μέρος του ποδοσφαίρου, υπογραμμίζοντας ότι οι φίλαθλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους. Παράλληλα, εμφανίστηκε βέβαιος πως εξακολουθεί να έχει τη στήριξη της διοίκησης.

Ωστόσο, τα δεδομένα ενδέχεται να αλλάξουν άμεσα. Σύμφωνα με το βέλγικο δημοσίευμα, το διοικητικό συμβούλιο της Γκενκ αναμένεται να συνεδριάσει τη Δευτέρα το πρωί, λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου.

Παρότι πρόκειται για μια καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντηση, δεν αποκλείεται εκεί να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του Φινκ, σε μια περίοδο που η πίεση αυξάνεται κατακόρυφα και η υπομονή φαίνεται να εξαντλείται.

Πηγή: monobala.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Ξεσηκώθηκε το πανελλήνιο για τον πρωτοφανή μισθό»

«Ξεσηκώθηκε το πανελλήνιο για τον πρωτοφανή μισθό»

Το ποσό-μαμούθ που έδωσε ο «καπετάνιος» για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική καψούρα του