Το νέο παρατσούκλι του MVP Παυλίδη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το νέο παρατσούκλι του MVP Παυλίδη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του Μορεϊρένσε-Μπενφίκα και πλέον απέκτησε... νέο όνομα στην Πορτογαλία

On fire είναι και φέτος ο Βαγγέλης Παυλίδης, καθώς πέτυχε χατ τρικ στο 4-0 που κέρδισε εκτός έδρας η Μπενφίκα τη Μορεϊρένσε.

Έτσι έφτασε τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα με τους «αετούς» και τα 19 αθροιστικά στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, εντός και εκτός Πορτογαλίας. Εύλογα δε αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης ή πιο σωστά, σε ακόμη μία της ομάδας του.

 

Την ίδια στιγμή στην Μπενφίκα του έχουν «κολλήσει» και ένα νέο παρατσούκλι, αφού τον αναφέρουν ως «PAVLIGOLO», καθώς «Golo» είναι το γκολ στη γλώσσα τους.

 

 

sportal.gr 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Σε τροχιά 24άδας με το... «καλημέρα» η Ομόνοια! Οι πιθανότητες του αλγόριθμου για «τριφύλλι» και Ολυμπιακό (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Σε τροχιά 24άδας με το... «καλημέρα» η Ομόνοια! Οι πιθανότητες του αλγόριθμου για «τριφύλλι» και Ολυμπιακό (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Αυξήθηκαν οι πιθανότητες πρόκρισης της Ομόνοιας μετά το ιδανικό ξεκίνημα στη League Phase του Europa League!