ΜΑΝΤΖΙΟΣ: «Δεν ξέρω αν αδικούνται οι Κύπριοι αλλά πρέπει να δείξουν...»

ΜΑΝΤΖΙΟΣ: «Δεν ξέρω αν αδικούνται οι Κύπριοι αλλά πρέπει να δείξουν...»

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή "Κάνε Παιχνίδι" με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Απόστολος Μάντζιος και απάντησε στην ερώτηση για το αν αδικούνται οι Κύπριοι παίκτες.

«Δεν ξέρω αν αδικούνται αλλά ο Κύπριος πρέπει να δείξει ότι το θέλει πιο πολύ. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να του δοθεί η ευκαιρία να παίξει αλλά και πίστωση χρόνου γιατί στους ξένους δίνεται αρκετός. Πρέπει να δουλεύει ο Κύπριος ποδοσφαιριστής ίσως και περισσότερο. Θα πρέπει να αλλάξουνε και οι ίδιοι γενικότερα κάποια πράγματα γιατί αλλάζει και το ποδόσφαιρο και στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο. Όταν είσαι επαγγελματίας παίκτης πρέπει όλη μέρα να ασχολείσαι με αυτό, όχι απλά μία προπόνηση και τέλος».

Για τον Άγγελο Νεοφύτου:  «Ναι τον παρακολουθώ, από πέρσι μάλιστα. Είναι μία δύσκολη θέση γιατί υπάρχουν πολλοί παίκτες εκεί. Είναι ο Πιέρος, ο Κούτσακος, ο Πίττας ο Κακουλλής, όμως τον παρακολουθώ τον Άγγελο».

Για το γήπεδο που θέλει σαν έδρα:  «Σαν έδρα είναι πολύ ωραίο στάδιο το «Αλφαμέγα», σαν έδρα σε σχέση με τα άλλα που παίξαμε ήταν καλύτερα και με τον κόσμο και γενικά το θέλω σαν έδρα να παίζουμε παρά το ΓΣΠ και το Αρένα».

Για το αν έγινε συζήτηση για ανανέωση του συμβολαίου του: «Κουβέντα δεν έχω κάνει για ανανέωση με τον πρόεδρο, δεν είμαι αρνητικός στο να μείνω στην Εθνική. Έχουμε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, πρέπει να έχουμε ίδια γραμμή σε κάποια πράγματα. Μου αρέσει να βάζω ένα πλάνο για όλες τις εθνικές ομάδες. Εγώ θέλω να αφήσω κάτι στην Εθνική για να υπάρχει ένα καλύτερο μέλλον για την Κύπρο».

 

 

 
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA»: Ανδρούλλα Βασιλείου - Τι λέει για τους ΑΠΟΕΛίστες

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA»: Ανδρούλλα Βασιλείου - Τι λέει για τους ΑΠΟΕΛίστες

Η πρώην Πρώτη Κυρία, αλλά και πρώην Ευρωπαία Επίτροπος, κυρία Ανδρούλλα Βασιλείου θα βρεθεί ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA Κύπρου, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στις 11 το βράδυ.