ΕΤΟΙΜΗ να κλείσει με νικηφόρο αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις της για το 2025 η Εθνική Κύπρου
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών υποδέχεται σε φιλικό αγώνα στις 19:00 στο στάδιο Αλφαμέγα την Εσθονία.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι Μπακς έχασαν με 118-106 από τους Καβαλίερς και υποχώρησαν στο 8-7, αλλά αυτό είναι το λιγότερο... Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε λίγο πριν το ημίχρονο του αγώνα με πρόβλημα στον προσαγωγό και αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να φανεί πόσο καιρό θα μείνει εκτός.
Ο Greek Freak είχε προλάβει να μετρήσει 14 πόντους με 2/3 βολές και 6/10 δίποντα, καθώς επίσης 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη σε 13 λεπτά, μέχρι να αποσυρθεί οριστικά με 3:03 να απομένουν και με το Κλίβελαντ μπροστά με έναν πόντο (50-49).
«Δεν φαίνεται καλό, μόνο αυτό μπορώ να πω. Θα πούμε περισσότερα αύριο», δήλωσε μετά τον αγώνα εμφανώς ανήσυχος ο προπονητής των Μπακς, Ντοκ Ρίβερς. «Είχε κάποιες ενοχλήσεις στην πρώτη περίοδο, τον ρώτησα και μου είπε πως είναι εντάξει. Μετά έπιασε ξανά εκείνο το σημείο και επανέλαβε πως ήταν καλά. Την τρίτη φορά ένιωσε πόνο, αλλά θεωρώ πως το πρόβλημα είχε αρχίσει νωρίτερα», πρόσθεσε.
Ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 37 πόντους και 7 ασίστ για τους «Καβς», που ανέβηκαν στο 10-5, ενώ ο Σαμ Μέριλ πρόσθεσε 20 πόντους με 6/9 τρίποντα.
Για τους Μπακς, ο Ράιαν Ρόλινς είχε 24 πόντους και 5 ασίστ, ενώ ο Μάιλς Τέρνερ πρόσθεσε 15 πόντους με 7 ριμπάουντ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν χρησιμοποιήθηκε.
Επόμενο ματς για τους Μπακς είναι αυτό με τους Σίξερς τα ξημερώματα της Παρασκευής (3:00) στο Μιλγουόκι.
Δωδεκάλεπτα: 26-33, 59-57, 92-88, 118-106.
Ασταμάτητοι Πίστονς και Θάντερ, ήττα-σοκ από Μπουλς για Νάγκετς
Τις δέκα σερί νίκες έφτασαν οι Πίστονς που επιβλήθηκαν 127-112 των Πέισερς και με 12-2 είναι στην κορυφή της Ανατολής. Ο Τζέιλεν Ντούρεν είχε 31 πόντους για το Ντιτρόιτ, που έπαιξε χωρίς Κάνιγχαμ, Τόμπσον και Χάρις. Ο Πασκάλ Σιάκαμ είχε 29 πόντους για τους Πέισερς, που έχουν πέσει στο 1-13 και έχουν 0/8 εκτός έδρας.
Το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ με 14-1 διατηρούν πάντως οι Θάντερ, που πέρασαν με 126-109 από τη Νέα Ορλεάνη. Ο Τσετ Χόλμγκρεν με 26 και ο Σέι Γκίλτζους-Αλεξάντερ με 23 πόντους ηγήθηκαν των πρωταθλητών.
Θύματα έκπληξης έπεσαν οι Νάγκετς που έχασαν στο Ντένβερ με 130-127 από τους Μπουλς. Οι Άγιο Ντοσούνμου και Τζος Γκίντι είχαν από 21 πόντους, ενώ ο Κέβιν Χέρτερ είχε άλλους 20 για το Σικάγο. Ο Νίκολα Γιόκιτς είχε 36 πόντους, 18 ριμπάουντ και 13 ασίστ για τους ηττημένους, ενώ ο Τζαμάλ Μάρεϊ πρόσθεσε 34 πόντους.
Η πρώτη εμφάνιση του Πολ Τζορτζ φέτος συνδυάστηκε με νίκη των Σίξερς επί των Κλίπερς 110-108. Ο βετεράνος φόργουορντ είχε 9 πόντους και 7 ριμπάουντ, με τον Ταϊρίς Μάξι να μετρά 39 πόντους.
Η ομάδα του LA έφτασε τις οκτώ ήττες στα εννιά τελευταία ματς παίζοντας χωρίς τον τραυματία Κογουάι Λέοναρντ και με τον Τζέιμς Χάρντεν να έχει 28 πόντους.
Το Μαϊάμι λύγισε με 115-113 τους Νικς με 19 πόντους του Νόρμαν Πάουελ. Η ομάδα της Νέας Υόρκης επέστρεψε από το -10 στο τελευταίο τρίλεπτο, αλλά το καλάθι του Καρλ-Άντονι Τάουνς κρίθηκε αντικανονικό (αν και αρχικά μέτρησε για παράνομο κόψιμό) και έτσι δεν μπόρεσαν να στείλουν το ματς στην παράταση.
Πέμπτη νίκη στα έξι τελευταία ματς σημείωσαν οι Τίμπεργουλβς, με 120-96 απέναντι στους Μάβερικς. Ο Ναζ Ριντ είχε 22 πόντους για τους γηπεδούχους, ενώ το Ντάλας πήρε 15 πόντους από τον Κούπερ Φλαγκ και τον Μπράντον Γουίλιαμς.
Με καλάθι του Αρ Τζέι Μπάρετ 18'' πριν το τέλος οι Ράπτορς νίκησαν με 110-108 έχοντας κορυφαίο τον Μπράντον Ίνγκραμ με 27 πόντους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Κλίβελαντ Καβαλίερς - Μιλγουόκι Μπακς 118-106
Ντιτρόιτ Πίστονς - Ιντιάνα Πέισερς 127-112
Φιλαδέλφεια 76ερς - Λος Άντζελες Κλίπερς 110-108
Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 109-126
Μαϊάμι Χιτ - Νιου Γιορκ Νικς 115-113
Τορόντο Ράπτορς - Σάρλοτ Χόρνετς 110-108
Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Ντάλας Μάβερικς 120-96
Ντένβερ Νάγκετς - Σικάγο Μπουλς 127-130
Πηγή: sport-fm.gr