Εθνκή Ανδρών: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με την Εσθονία
Με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Άρη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για το φιλικό αγώνα με την Εσθονία.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Kuutio Homes Παφιακός μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα.Στο πρώτο σετ η ομάδα του Γ. Πλατρίτη προηγήθηκε μετά τους αναγνωριστικούς πόντους 07-04. Ακολούθως με πόντους από κάθε θέση η ομάδα της Πάφου αύξησε σε 19-14 για να κερδίσει το πρώτο σετ με 25-16 σε 25’
Η ομάδα της Πάφου ήταν πολύ καλύτερη και στο δεύτερο σετ. Αρχικά, προηγήθηκε 03-01 αλλά αργότερα ξέφυγε 13-09. Η ομάδα του Γ. Πλατρίτη δεν είχε κανένα πρόβλημα να βρεθεί στο +8 19-11 και να επικρατήσει με 25-15 σε 22’ γράφοντας το 2-0 σετ.
Αποτελεσματικός ήταν και στο τρίτο σετ ο Kuutio Homes Παφιακός αφού προηγήθηκε 04-01. Η ομάδα της Πάφου αύξησε και άλλο τη διαφορά σε νταμπλ - σκορ 10-05. Οι ‘’γαλάζιοι’’ του Γ. Πλατρίτη ξέφυγαν 15-09 και δημιούργησε βάσεις νίκης Η ομάδα της Πάφου ξέφυγε με 21-12 και τέλειωσε το σετ με 25-16 σε 23’ εξασφαλίζοντας τη νίκη με 3-0 σετ.
Η τετράδα Ελευθερίου, Melgarejo, Προδρόμου και Rodriguez πρόσφερε πολλές βοήθειες στην ομάδα της Πάφου.
Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Γ. ΠΛΑΤΡΙΤΗΣ): Melgarejo 09,, Dijoud 06,, Ελευθερίου 10, Araya 04, Προδρόμου 09, Rodriquez 08 - Λίμπερο 1: Κristeski - Λίμπερο 2: Στ.Σαββίδης - Αλλαγές: Σωκράτους, Αλ. Σαββίδης, Αυγ. Σαββίδης 03, Μιχαήλ 01.
KV FERIZAJ (G, MENTOR): F. Mehmeti 06, Da Silva 05, Borja 01, Buzuku 01, M. Mehmeti, Ruiz 11 - Λίμπερο 1: Zaskoku - Αλλαγές: Galaj 02, Βehlili 02