Πρωταθλητής ο Παφιακός: Κέρδισε την Ομόνοια και έκανε το back-to-back

Πρωταθλητής ο Παφιακός: Κέρδισε την Ομόνοια και έκανε το back-to-back

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, ο Παφιακός επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στο Allwyn Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας.

Η ομάδα της Πάφου «άλωσε» το κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», επικρατώντας της Ομόνοιας με 3-2 σετ σε έναν συγκλονιστικό αγώνα.

Με αυτή τη νίκη, το σύνολο του Γιώργου Πλατρίτη έφτασε στο επιβλητικό 3-0 στη σειρά των τελικών, σφραγίζοντας την κατάκτηση του τίτλου με τον πλέον πειστικό τρόπο. Αυτό είναι το έκτο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου, γεγονός που αποδεικνύει τη συνέπεια και τη δυναμική του Παφιακού τα τελευταία χρόνια στον χώρο της πετόσφαιρας.

Τα σετ: 18-25, 26-24, 25-20, 22-25, 7-15
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νεϊμάρ ξέσπασε για την κριτική που δέχθηκε για το τουρνουά πόκερ: “Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;”

Ο Νεϊμάρ ξέσπασε για την κριτική που δέχθηκε για το τουρνουά πόκερ: “Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;”

Ο Νεϊμάρ απάντησε δημόσια στην κριτική που δέχθηκε επειδή συμμετείχε σε τουρνουά πόκερ κατά τη διάρκεια της άδειας που είχε πάρει από τη Σάντος για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.