H Κυπριακή παρουσία στους ευρωπαικούς τελικούς του βόλεϊ!

H Κυπριακή παρουσία στους ευρωπαικούς τελικούς του βόλεϊ!

Στις 11 Μαρτίου εκτός και στις 18 του ίδιου μήνα στην Αθήνα, θα διεξαχθούν οι διπλοί τελικοί μεταξύ του ΠΑΟ και της Βαλεφόλια Ιταλίας, για το CEV Challenge Cup. Η ομάδα του ΠΑΟ θα παίξει μετά από 17 χρόνια σε ευρωπαικό τελικό.

Θα αγωνιστεί και μια κύπρια βολεϊμπολίστρια στα δυο μεγάλα ραντεβού του Μάρτη, με έπαθλο το ευρωπαικό τρόπαιο.

Η 32χρονη Μανωλίνα Κωνσταντίνα, η οποία επέστρεψε από την περασμένη σεζόν στον ΠΑΟ.

Οι πράσινες στην ημιτελική φάση απέκλεισαν τον Πανιώνιο, με δυο νίκες. Με 3-1 σετ στην έδρα τους και με 3-2 στον ψεσινό επαναληπτικό στη Νέα Σμύρνη.

Η Κωνσταντίνου προέρχεται από την ΑΕΛ... 

Η μάνα της Ρούλα Κατσαμπή, ήταν αρχικά παίχτρια και στη συνέχεια προπονήτρια της Λεμεσιανής ομάδας, την εποχή που ήταν «βασίλισσα» του γυναικείου βόλει.  

Αξιοπρόσεκτη καριέρα έκανε και ο πατέρας της Αντώνης Κωνσταντίνου, τα περισσότερα χρόνια στη Νέα Σαλαμίνα αρχικά ως παίχτης, στη συνέχεια ως προπονητής.  

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαδόπουλος: «Υπάρχει δικαιολογία που δεν είχαμε ενέργεια — Χρειάζονται 2-3 αγωνιστικές για να βρούμε ρυθμό»

Παπαδόπουλος: «Υπάρχει δικαιολογία που δεν είχαμε ενέργεια — Χρειάζονται 2-3 αγωνιστικές για να βρούμε ρυθμό»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στην Cytavision μετά το 3-3 του ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό, στο τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.