ΑΠΟΕΛ - Πετρίδης: Οι ενέργειες για το ενδεχόμενο ναυαγίου με Βραζιλιάνους

ΑΠΟΕΛ - Πετρίδης: Οι ενέργειες για το ενδεχόμενο ναυαγίου με Βραζιλιάνους

Η τοποθέτηση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη για το ενδεχόμενο ναυαγίου με τους επενδυτές.

Τι είπε:

«Πάμε στο ερώτημα που έχει ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας, τι θα γίνει αν δεν προχωρήσει η περίπτωση αυτή. Εδώ και αρκετές μέρες επεξεργαζόμαστε άλλες λύσεις, όχι απαραίτητα παρόμοιας φύσεως, είναι λύσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα μας να είναι εκεί που τη θέλουμε, αναλόγως θα ενημερώσουμε για το ότι προκύψει. Επιλέξαμε ικανό προπονητή, δημιουργήθηκε ανταγωνιστικό ρόστερ με παίκτες προοπτικής αν και πολλοί δεν ανέμεναν. Παλιές υποθέσεις όπως το σημερινό για εμπάργκο τακτοποιήθηκε και δεν αφήνουμε την ομάδα εκτεθειμένη. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, ώστε τα οικονομικά μας να είναι πιο εύκολα να τα διαχειριστούμε». 

«Εκπρόσωποι εταιριών ήρθαν στην Κύπρο, εκφράστηκαν με ενθουσιασμό με σκοπό να καταλήξουμε με συμφωνία. Οι νομικοί σύμβουλοι των δύο πλευρών έπιασαν δουλειά. Η δική τους πρώτη εισήγηση δεν ήταν πρακτικά εφαρμόσιμη σχετικά με την ομάδα. Δεν υπάρχει καμία αρνητική ένδειξη ή εξέλιξη για τον προγραμματισμό. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να υπάρξει μία τελική απάντηση άμεσα. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια της συνεχούς αναμονής».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όλα στραβά και ανάποδα για τη Ρεάλ: Εντός έδρας ήττα από Θέλτα, -4 και νέος τραυματισμός Μιλιτάο!

Όλα στραβά και ανάποδα για τη Ρεάλ: Εντός έδρας ήττα από Θέλτα, -4 και νέος τραυματισμός Μιλιτάο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είδε τη Θέλτα να τη σοκάρει μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 που τη φέρνει στο -4 από την κορυφή, ενώ έχασε τον Μιλιτάο με τραυματισμό.