Themasports teamΤην ώρα που ο Βέλντε ετοιμάζει βαλίτσες για ΗΠΑ (Πόρτλαντ) και ο Μπετανκόρ είναι πιθανό να επιστρέψει στην Ισπανία (Αλμπαθέτε), πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Δώνη να εξετάζει τον Γιώργο Μασούρα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τέσσερις με πέντε αποχωρήσεις είναι πιθανό να υπάρξουν στον Ολυμπιακό, άμεσα ή με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα μετά το β’ στάδιο προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους.
Οι δύο που μπορεί άμεσα, ίσως από ώρα σε ώρα, είναι ο Κρίστοφερ Βέλντε και ο Χεφτέ Μπετανκόρ, αφού οι Πειραιώτες συμφώνησαν στην πρόταση που δέχθηκαν από την Πόρτλαντ Τίμπερς για τον Νορβηγό εξτρέμ και από την Ισπανία προκύπτει η πληροφορία πως ο πρώην άσος του Πανσερραϊκού είναι κοντά στην επιστροφή του στην πατρίδα του.
Εκείνος που είναι ερωτηματικό, λόγω και της λίστας της UEFA που θέλει συγκεκριμένο αριθμό γηγενών, είναι ο Γιώργος Μασούρας. Χθες προέκυψε η πληροφορία πως ο Γιώργος Δώνης θέλει στην Αλ Καλίτζ (και) τον Έλληνα μεσοεπιθετικό μετά τον Πάολο Φερνάντες της ΑΕΚ, με την οποία ήρθε σε συμφωνία η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και έχει δημιουργήσει μία άτυπη «ελληνική» παροικία μετά τους Φορτούνη, Κουρμπέλη, Τόμας Μουργκ (ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ) και Μπαρτ Σένκεφελντ (τον πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού).
Ο Μασούρας φαίνεται πως δύσκολα θα έχει ενεργό, πρώτο, ρόλο στον Ολυμπιακό και για αυτό τον λίγο ίσως να εξετάσει με διαφορετικό μάτι μία τέτοια προοπτική
Συζητιέται στην πιάτσα, δημοσίευμα ελλαδικής ιστοσελίδας πριν μερικά 24ωρα, περί ενδιαφέροντος του Σωφρόνη Αυγουστή. Από το περιβάλλον του Λεμεσιανού προπονητή, όπως και τον επίσημο Απόλλωνα, ξεκαθάρισαν ότι δεν τους χτύπησαν επίσημα την πόρτα από την ομάδα του Περιστερίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/11 @ 10:16
Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός…
12/11 @ 20:58
Τα νέα δεν είναι καλά για τον Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τελευταίο ματς της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό.
12/11 @ 20:47
Μεταξύ των δύο διακοπών για τις Εθνικές ομάδες στον Παναιτωλικό δεν έχει αλλάξει μόνο ο προπονητής με τον Γιάννη Αναστασίου αντί του Γιάννη Πετράκη.
12/11 @ 20:35
Η Stoiximan Superleague διέκοπη λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και μετά από 10 αγωνιστικές, ο Λεβαδειακός αποδεικνύει γιατί βρίσκεται στην πρώτη τετράδα.
12/11 @ 20:22
Κάτι παραπάνω από το ένα τρίτο της σεζόν στην Stoiximan Super League ανήκει, πλέον, στο παρελθόν. Δέκα αγωνιστικές έχουν περάσει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι 14 ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή έχουν παρουσιάσει τα πρώτα δείγματα γραφής από όσα αναμένεται να μας προσφέρουν μέχρι το τέλος της τον ερχόμενο Μάιο.
12/11 @ 20:04
Ο Λεβαδειακός εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα και πέντε παίκτες του βρίσκονται στα... ραντάρ ομάδων της Super League, αλλά και από το εξωτερικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportime.gr. Ανάμεσα τους και ο 25χρονος Κύπριος διεθνής μέσος, Γιάννης Κωστή!
BEST OF THEMASPORTS