Κάτι τρέχει με τη τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα της Πάφου...
Θέμα πάει να προκύψει σχετικά με την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα Ντιναμό Κιέβου - Πάφος
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ομόνοια ετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Αραζ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ και αρκετός κόσμος θα περιμένει κατά πόσον τα νέα αποκτήματα θα κάνουν ντεμπούτο.
Όσον αφορά την περίπτωση του Άιτινγκ που αποκτήθηκε ψες βράδι, ο Ολλανδός μέσος δεν είναι στο 100% βαθμό ετοιμότητας αλλά έκαμε προετοιμασία με την Τβέντε, έπαιξε κάποια φιλικά παιχνίδια και αν χρειαστεί μπορεί να βοηθήσει.
Στην περίπτωση τώρα του Χατζηγιοβάννη, ο Ελλαδίτης εξτρέμ είναι τραυματίας εδώ και αρκετό καιρό, δηλώθηκε στην Ευρωπαϊκή για τους δύο αγώνες με την Αραζ, όμως στο αγώνα αυτής της Πέμπτης είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστεί καθώς αναμένεται να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης από την Παρασκευή.
Άρα έτσι όπως είναι τα δεδομένα την Πέμπτη πιθανόν μόνο ο Άιτινγκ να κάνει επίσημο ντεμπούτο.