Tα οικονομικά δεδομένα αναφορικά με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Ντάμιαν Σιμάνσκι από τη Λέγκια Βαρσοβίας, ανέλυσε Πολωνός δημοσιογράφος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συνεχίζει να πιέζει για τον Ντάμιαν Σιμάνσκι η Λέγκια Βαρσοβίας.
Ο Πολωνός χαφ, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάρκο Νίκολιτς και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την ΑΕΚ προκειμένου να επαναπατριστεί και ο έγκριτος, Τόμας Βλόνταρσιουκ, αναλύει τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.
Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η Λέγκια πρέπει να τα βρει με την ΑΕΚ για να κάνει δικό της τον Σιμάνσκι, για τον οποίο ωστόσο δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.
Επιπροσθέτως συμπληρώνει ότι η Λέγκια μπορεί να τον εντάξει στο δυναμικό της έναντι 1,2 εκατ. ευρώ, πατά το γεγονός ότι η Ένωση φέρεται να ζητά 2 εκατ. ευρώ.
Στο τραπέζι μάλιστα μπαίνει και το ενδεχόμενο ποσοστού μεταπώλησης, αφού το 20% της μεταγραφής, θα πάει στην προηγούμενη ομάδα του Σιμάνσκι, της Αχμάτ Γκρόζνι.
Πηγή: sport-fm.gr
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στο Ζλάτιμπορ και η αποστολή της ομάδας επιστρέφει στη βάση της το Σάββατο (2/8). Μάλιστα οι Σέρβοι στόλισαν την πλατεία της πόλης στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ με συνοδεία τον ύμνο της.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/08 @ 23:32
Θα μπορούσε να ανοίξει για τον Ολυμπιακό το θέμα του επιθετικού; Αυτή τη στιγμή με Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ και Μπετανκόρ οι Πειραιώτες δεν έχουν ανάγκη να πάρουν ποδοσφαιριστή για τη γραμμή κρούσης.
01/08 @ 22:06
Ο 27χρονος πρώην επιθετικός της Μίλαν, Λούκα Γιόβιτς, βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του επιθετικού.
01/08 @ 18:46
Κοντά σε συμφωνία για λύση της συνεργασίας τους οδεύουν ΑΕΚ και Έρικ Λαμέλα, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης!
01/08 @ 18:23
Σε σίριαλ έχει μετατραπεί η υπόθεση του Ουαλίντ Σεντίρα, με τον ΠΑΟΚ να κάνει τα πάντα για να πείσει τον Μαροκινό να έρθει στη Θεσσαλονίκη.
01/08 @ 17:25
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης ευχαρίστησε τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την παραχώρηση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας και έκανε λόγο για όραμα που μετατρέπεται σε εθνική κληρονομιά.
01/08 @ 17:21
Μέσω μιας ανάρτησής της στα social media, η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε τον κόσμο της για την παρουσία του στο Ντέμπρετσεν, δίνοντας νέο ραντεβού στη Λεμεσό!
BEST OF THEMASPORTS