Ημερομηνίες και ώρες των ευρωπαϊκών αγώνων των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ
Έγινε γνωστό και επίσημα το πρόγραμμα των πρώτων και δεύτερων αγώνων των πλέι-οφ σε Champions League, Europa και Conference, μετά τις σημερινές κληρώσεις των play offs.




Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:
«Είναι σημαντική η παραμονή του Ζορζίνιο, αλλά και του Χαβέλκα, καθώς με αυτές τις παραμονές έμειναν επτά παίκτες πολύ σημαντικοί για την ομάδα μας. Οι Αλέξης Θεοχάρους, Καρίμ Μεκαουί, Φόμπα, Καλλής, Ποντικός, Χαβέλκα και Ζορζίνιο έμειναν από πέρσι έτσι συνοπτικά.
Στην ομάδα μας ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες, οι Κόστιτς, Έντουαρτς, Τελάντερ, Τζάλι, Κανό, Παντελή, Νικολάου, Αντωνίου και τώρα είμαστε σε συζητήσεις με κάποιες ομάδες για να πάρουμε δανεικούς παίκτες. Περιμένουμε και για την περίπτωση του Ευριπίδου της ΑΕΚ.
Μεσοαμυντικά είμαστε πλήρεις και τώρα πάμε για το μεσοεπιθετικό κομμάτι για ενίσχυση. Αύριο έχουμε το πρώτο μας φιλικό απέναντι στον Ακρίτα στις 18:30. Η ομάδα βρίσκεται στο αρχικό στάδιο προετοιμασίας και αυτά τα φιλικά είναι πολύ χρήσιμα για τους προπονητές».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις