Πως αλλάζει το κλίμα ο Παπασταύρου...

Πως αλλάζει το κλίμα ο Παπασταύρου...

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως αύριο Δευτέρα 21 Ιουλίου, θα κλείσει επίσημα η συμφωνία Ομόνοιας-Άρη για τη μεταγραφή του Χάμπου Χαραλάμπους στη Λεμεσιανή ομάδα.

Το τελευταίο 24ωρο, αμέσως μετά που έγινε γνωστή η είδηση για τον Κύπριο διεθνή μέσο, υπάρχει κύμα αντίδρασης από σημαντική μερίδα του κόσμου του «τριφυλλιού».

Είναι και κάποιοι όμως που κατανοούν την κίνηση του προέδρου να τον πουλήσει, αφού αν δεν υπάρξει ανανέωση συμβολαίου και λήξει το επόμενο καλοκαίρι, τότε, με τον Χάμπο ελεύθερο, δεν θα... πάρει μία η Ομόνοια.

Το ζήτημα είναι πλέον, με ποιους τρόπους θα επιχειρήσει ο Παπασταύρου να αλλάξει το κλίμα στις τάξεις του «πράσινου» λαού. Ένας... αυτονόητος τρόπος, είναι να κάμει δυο-τρεις κινήσεις ενίσχυσης με παίχτες «top class».

Π.Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το νέο με Χάμπο, «έβγαλε» πολύ κόσμο από τα ρούχα του...

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αποδεκατισμένη η Ομόνοια: Τα πλάνα του Μπεργκ με Ομόνοια Αραδίππου

Αποδεκατισμένη η Ομόνοια: Τα πλάνα του Μπεργκ με Ομόνοια Αραδίππου

Τα νέα από το ιατρικό επιτελείο φέρνουν και πάλι σε δύσκολη θέση τον Χένινγκ Μπεργκ, καθώς οι απώλειες των Γιάννη Μασούρα και Μόουζες Οντουμπάτζο αλλάζουν τα πλάνα του.