Ο Ιρανός Μοχτασάμ αναλαμβάνει την προεδρία της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, λόγω κάποιων εξελίξεων που σημειώθηκαν πρόσφατα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο κ. Mohtasham αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και μέτοχο της ομάδας από το 2023 και πλέον αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στο σωματείο.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας, υπό τη δική του καθοδήγηση θα συνεχιστούν οι προετοιμασίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την ΑΠΕΑ να εκφράζει την πεποίθηση ότι μπορούν να τεθούν και να επιτευχθούν νέοι, υψηλότεροι στόχοι.
Η διοίκηση της ΑΠΕΑ δηλώνει αισιόδοξη για την πορεία της ομάδας τα επόμενα χρόνια και προσβλέπει σε μια επιτυχημένη συνέχεια με τον Mehdi Mohtasham στο τιμόνι.
Ο Ανδρέας Σιήκκης μέσω social media αποχαιρέτησε την Ομόνοια Αραδίππου και είναι μια ανάσα από τον Απόλλωνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/06 @ 20:27
Η ανακοίνωση του Π.Ο Ορμήδειας.
24/06 @ 14:16
Η ανακοίνωση της Δυναμό Μέσα Γειτονιάς.
23/06 @ 10:19
Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέφανο Βοσκαρίδη, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, ανακοίνωσε ο Διγενής Μόρφου.
18/06 @ 13:15
Η ανακοίνωση της Ομόνοιας 29Μ.
16/06 @ 18:25
Η ενημέρωση από τον Ανδρέα Κωνσταντίνου ενόψει της νέας σεζόν για τον Δικέφαλο Αγκαστίνας.
16/06 @ 18:16
Ανακοίνωσε μεταγραφή στην επιθετική γραμμή ο Αχυρώνας/Ονήσιλος:
BEST OF THEMASPORTS