Η μεταγραφή του Νίκο Γουίλιαμς στην Μπαρτσελόνα μπήκε σε κίνδυνο λόγω εγγυήσεων που ζητεί η πλευρά του ποδοσφαιριστή.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Κινδυνεύει να «ναυαγήσει» η μεταγραφή του Νίκο Γουίλιαμς στην Μπαρτσελόνα. Αν και οι Καταλανοί είχαν συμφωνήσει σε όλα με τον ακραίο επιθετικό για εξαετές συμβόλαιο και ήταν έτοιμοι να πληρώσουν τη ρήτρα αγοράς του από την Μπιλμπάο (58 εκατ. ευρώ), η υπόθεση έχει κολλήσει.
Ο λόγος; Η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζητεί εγγυήσεις πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την εγγραφή του ποδοσφαιριστή και η «Μπάρτσα» αδυνατεί να τις παρέχει. Ο ατζέντης του Βάσκου άσου θορυβημένος από τις υποθέσεις των Ντάνι Όλμο και Πάου Βίκτορ, που κινδύνεψαν να μην παίξουν ποτέ στην ομάδα λόγω των χρεών του κλαμπ, αξίωσε από τους νταμπλούχους Ισπανίας αποδείξεις πως δεν θα υπάρξει ανάλογο πρόβλημα, ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να τις παρουσιάσει αυτή τη στιγμή.
Έτσι η μεταγραφή που έμοιαζε προ των πυλών είναι πλέον στον αέρα και η Μπάγερν καραδοκεί, καθώς είναι διατεθειμένη να καλύψει τις απαιτήσεις του Νίκο Γουίλιαμς και δεν έχει τα ίδια οικονομικά προβλήματα με την Μπαρτσελόνα. Πάντως ο 23χρονος άσος έχει κάνει σαφές πως προτίμησή του είναι να παίξει στην ομάδα της Καταλονίας, παρέα με τον κολλητό του φίλο, Λαμίν Γιαμάλ.
sport-fm.gr
Η ΑΕΛ διοργανώνει Gala Dinner για τα 95 χρόνια ζωής της και το ThemaSports βρίσκεται στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό όπου διεξάγεται η λαμπερή εκδήλωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/10 @ 20:32
Δεκάδες ακαδημαϊκοί ζητούν τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διοργανώσεις της UEFA για τις φρικαλεότητες που λαμβάνουν χώρα στη Γάζα.
03/10 @ 19:44
Νέο πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα με Λαμίν Γιαμάλ, καθώς οι ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στη λεκάνη επανήλθαν και η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό και στο ντέρμπι με τη Ρεάλ είναι αμφίβολη.
03/10 @ 13:47
«Η Μπαρτσελόνα τα βρίσκει με UEFA και εγκαταλείπει την Super League»
03/10 @ 09:58
Την επίσημη μπάλα του Μουντιάλ του 2026, που θα διοργανωθεί από κοινού από ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά, εν ονόματι «Trionda» αποκάλυψε η Adidas.
03/10 @ 08:01
Μία νίκη (AEK) και δύο ήττες (Πάφος, Ομόνοια) για τις κυπριακές ομάδες, με τη χώρα μας να ανεβαίνει στους 29.787 βαθμούς και να βρίσκεται στην 17η θέση στη βαθμολογία της UEFA.
02/10 @ 23:28
Οι παίκτες της Ρόμα είχαν τρεις ευκαιρίες να σκοράρουν με πέναλτι ενάντια στη Λιλ, αλλά τις έχασαν και τις τρεις...
BEST OF THEMASPORTS