Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Σαμάτα στον ΠΑΟΚ: «Τι ταξίδι… Τι σύλλογος!»

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Σαμάτα στον ΠΑΟΚ: «Τι ταξίδι… Τι σύλλογος!»

Ο Σαμάτα αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, αποχαιρετώντας τον σύλλογο, τους συμπαίκτες του και τους φιλάθλους και ευχαριστώντας τους για την στήριξή τους.

Ο Αλί Σαμάτα δεν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να ανακοινώνει την αποχώρησή του.

Ο 32χρονος επιθετικός έστειλε το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στην ομάδα, μέσω μιας ανάρτησής του στα social media, ευχαριστώντας τους φιλάθλους για την αγάπη και στην στήριξη που του έδειξαν!

Το μήνυμα του Σαμάτα:

«Τι ταξίδι… Τι σύλλογος είναι ο ΠΑΟΚ

Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, όλοι με έκαναν να νιώσω ευπρόσδεκτος και με υποστήριξαν, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Στους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και όλους όσους βρίσκονται γύρω από την ομάδα… Σας ευχαριστώ για τη φιλία, την αγάπη και τη στήριξη.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Στα χέρια της Αστυνομίας δύο οπαδοί μετά το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ - Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Στα χέρια της Αστυνομίας δύο οπαδοί μετά το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ - Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία μετά το ντέρμπι της Ομόνοιας με τον ΑΠΟΕΛ, στο ΓΣΠ, που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου, για επίθεση σε μέλη της Δύναμης.

BEST OF THEMASPORTS