Aν ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ με Ντεμπέκ, θα το "πάνε" σε συνέλευση...
Έδωσαν αρκετές λεπτομέρειες από την επίσημη ΑΕΛ, για τις συζητήσεις με τον πρόεδρο της Σαρλερουά, Φαμπιάν Ντεμπέκ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Προβάρει τη φανέλα της Νάπολι ο Νόα Λανγκ!
Στα 26 του, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός φαίνεται ότι είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Αϊντχόφεν, για να μετακομίσει στην Ιταλία για χάρη των πρωταθλητών της Serie A!
Σύμφωνα με έγκριτα Μέσα, οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει για ένα ποσό που μαζί με τα μπόνους θα «αγγίζει» τα 30 εκατ. ευρώ, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει με τη Νάπολι για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και με απολαβές 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως.
Ο Λανγκ έρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε 14 γκολ και 12 ασίστ σε 44 εμφανίσεις, ενώ στο παρελθόν έχει επίσης αγωνιστεί σε Άγιαξ, Τβέντε, Μπριζ και στην εθνική Ολλανδίας.