Η νίκη του Άρη Λεμεσού επί της Puskás Akadémia ήταν η 300η που πετυχαίνει Κυπριακή ομάδα σε διοργάνωση της UEFA, με την Ομόνοια Λευκωσίας να τις ανεβάζει στις 301 επικρατώντας στο παιχνίδι απέναντι στην Torpedo Kutaisi. Η πρώτη νίκη σημειώθηκε το 1963 από τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Γιόβικ Λιν με σκορ 6-0.
Η Μίλαν επιβλήθηκε 4-2 της Λίβερπουλ σε φιλικό προετοιμασίας στο Χονγκ - Κονγκ, σε μέρα που οι «κόκκινοι» αποκάλυψαν τον τρόπο με τον οποίο θα τιμούν σε κάθε ματς τη μνήμη του Ζότα.
Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Μίλαν σε φιλικό στο Χονγκ Κονγκ, με τους φίλους των Reds να δημιουργούν ένα εκπληκτικό κορεό προς τιμήν του αδικοχαμένου Ντίογκο Ζότα. Στεφάνι πριν από την έναρξη του αγώνα κατέθεσε ο Κένι Νταλγκλίς.