Ο Θάντι αποχαιρέτησε μέσω των social media την ΕΝΠ…
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Μετά από ένα αξέχαστο κεφάλαιο, ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους στην Ένωση Παραλιμνίου — τους παίκτες, τους προπονητές, το προσωπικό, την επιτροπή και ιδιαίτερα τους οπαδούς. Ήταν τιμή μου να φοράω το σήμα και να δίνω τα πάντα για τον σύλλογο. Έχω μεγαλώσει τόσο πολύ εδώ, εντός και εκτός γηπέδου, και θα κουβαλάω πάντα αυτές τις αναμνήσεις μαζί μου.
Από την πρώτη μέρα που έγινα μέλος, όλοι με υποδέχτηκαν και είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας.
Εύχομαι στον σύλλογο πολλές επιτυχίες στο μέλλον, αλλά ο χρόνος μου εδώ έφτασε στο τέλος του.
Σας ευχαριστώ και πάλι και καλή τύχη για την επόμενη σεζόν...».
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του αγώνα που διεξήχθη στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Τορπέντο Κουτάισι, για τον 2ο προκριματικό του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/07 @ 22:01
Δείτε το πανό των φίλων της Ομόνοιας για τον Χάμπο Χαραλάμπους.
24/07 @ 21:04
Δίπλα στην ΑΕΚ οι οπαδοί της ομάδας για το ματς με την Τσέλιε στη Σλοβενία...
24/07 @ 19:07
O ΑΠΟΕΛ καλωσόρισε με ανάρτηση τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Dalcio και Geovane Meurer, με τον Πρόδρομο Πετρίδη και τον Fernando Almeida εκ μέρους των Βραζιλιάνων επενδυτών που ήρθε στην Κύπρο.
24/07 @ 14:08
Νωρίτερα στην εκπομπή Μεγάλη Κερκίδα, στο Κανάλι 6, βγήκε η είδηση για την λύση του εμπάργκο στην Ανόρθωση με την Κυρία να προχωρεί στην εγγραφή ποδοσφαιριστών.
24/07 @ 08:04
Ξεχειλίζει από θυμό και αγανάκτηση ο κόσμος για την μεγάλη καταστροφή στα χωριά της ορεινής Λεμεσού. Οι πολίτες, εκτός από τα Σόσιαλ Μήντια, εκφράζουν τα συναισθήματα τους με τηλεφωνικές παρεμβάσεις σε ραδιοφωνικές εκπομπές.
24/07 @ 07:26
Στα Σόσιαλ Μήντια, ο κόσμος εκπέμπει οργή και αγανάκτηση για το μεγάλο κακό που συνέβη στα κρασοχώρια και σε άλλες περιοχές της Λεμεσού.
BEST OF THEMASPORTS