Ένα σκληρό φάουλ του Ναν πάνω στον Φουρνιέ, ήταν αρκετό για να κάνει έξαλλο τον Γάλλο, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς τον Αμερικανό, προτού επέμβουν οι ψυχραιμότεροι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στο ΟΑΚΑ και στο Game 3 των τελικών της Stoiximan GBL στο ΟΑΚΑ, στις αρχές της τέταρτης περιόδου.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κέντρικ Ναν με ένα πολύ σκληρό φάουλ, κατεδάφισε τον Εβάν Φουρνιέ στην προσπάθειά του για λέι-απ, τραβώντας τον με δύναμη στο παρκέ και πετώντας στον στην μπασκέτα.
Ο Γάλλος σταρ των «ερυθρόλευκων» έγινε έξαλλος και σηκώθηκε αμέσως από το glass floor, πηγαίνοντας απειλητικά προς το μέρος του Αμερικανού άσου των «πράσινων».
Ευτυχώς, οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν προτού ανάψουν για τα... καλά τα αίματα, με τον Ματίας Λεσόρ, που βρισκόταν στο σημείο, να ανοίγει διάλογο με τον συμπατριώτη του, Φουρνιέ, ζητώντας του - προφανώς - να ηρεμήσει.
Μάλιστα, δευτερόλεπτα νωρίτερα, Φουρνιέ και Ναν είχαν μια στιχομυθία και ένα αλά... ΝΒΑ trash-talking.
Ωστόσο, η ένταση δεν αποφεύχθηκε, αφού, ο Φουρνιέ άνοιξε διάλογο με την εξέδρα, με τον Γάλλο γκαρντ/φόργουορντ να δείχνει τα γεννητικά του όργανα στους οπαδούς, με αποτέλεσμα να μπουν στο παρκέ αστυνομικές δυνάμεις και σεκιούριτι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να δημιουργήσουν έναν ανθρώπινο κλοιό μπροστά από τα courtsides.


Πηγή: sport-fm.gr
Μια σημαία της Παλαιστίνης με δύο μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς έκαναν την εμφάνιση τους πάνω το στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια του αγώνα Πάφος-Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/07 @ 12:09
Γνωστή έγινε η προεπιλογή του Βασίλη Σπανούλη για το Eurobasket 2025, με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κώστα Σλούκα να δίνουν το «παρών».
22/07 @ 08:32
Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν βρίσκεται στην Εθνική Ελλάδας και όλοι δείχνουν προς την πλευρά του Βασίλη Σπανούλη...
21/07 @ 23:57
Ο Ρίτσαρντ Σιάο απηύθυνε το πρώτο του δημόσιο μήνυμα, λίγες ώρες μετά την επίσημη ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Άρης.
21/07 @ 19:12
Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έκαναν την πρώτη τους δήλωση μετά την απόκτηση του ΣΕΦ, λέγοντας πως το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα.
21/07 @ 18:42
Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας με δήλωση του βάζει τέλος στην πιθανή μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως είναι αφοσιωμένος στους Ντένβερ Νάγκετς.
21/07 @ 16:50
Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε την παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό για τα επόμενα 49 χρόνια, με τα έργα να ξεκινάνε άμεσα για την αναδιαμόρφωση του γηπέδου.
BEST OF THEMASPORTS