Εδώ κι αρκετό καιρό, το νέο «παιδί-θαύμα» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Κωνσταντίνος Καρέτσας αποτελεί μεταγραφικό στόχο πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίες έχουν «θαμπωθεί» απ’ τα πεπραγμένα του στη βελγική Jupiler League με τη φανέλα της Γκενκ κι ακόμη περισσότερο απ’ τα πρώτα παιχνίδια του με την Εθνική Ελλάδας και δη το θριαμβευτικό 3-0 επί της Σκωτίας στη Γλασκώβη τον περασμένο Μάρτιο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Μπάγερν Μονάχου (με πολύ έντονο «φλερτ» εδώ και τρεις μήνες), η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακόμη και η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης Παρί Σεν Ζερμέν είχαν ψηλά στις λίστες τους το όνομα του διεθνούς Έλληνα μεσοεπιθετικού, μολονότι δεν έχει κλείσει ακόμη τα 18 του (ενηλικιώνεται στις 19 Νοεμβρίου).
Η ομάδα, ωστόσο, που όχι μόνο έχει πάρει... προβάδισμα πλέον για την απόκτησή του, αλλά πια σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γκενκ για να τον αποκτήσει είναι η Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα.
Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες μανατζερικές πηγές του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) από την Αγγλία, oι «κανονιέρηδες» είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με τη βελγική ομάδα για ένα ποσό που συνολικά θα φτάσει τα 45 εκατ. ευρώ, συν κάποια μπόνους στόχων και συμμετοχών.
Το σημείο... κλειδί, ωστόσο, είναι το γεγονός πως η Άρσεναλ προτίθεται να αφήσει τον Καρέτσα για ένα χρόνο ως δανεικό στην Γκενκ (αφού υπογράψει και κλείσει τη μεταγραφή) του, προκειμένου να έχει το περιθώριο να πάρει ακόμη περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του και να ενταχθεί στο ρόστερ της πολύ πιο έτοιμος το καλοκαίρι του 2026.
Εάν η μεταγραφή ολοκληρωθεί σ’ αυτό το ποσό, ο Καρέτσας θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, αφήνοντας... πίσω της κατά πολύ τα 36 εκατ. ευρώ που έδωσε η Νάπολι στη Ρόμα για τον Κώστα Μανωλά το καλοκαίρι του 2019.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Άρης Λεμεσού ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Χάμπου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/07 @ 23:23
Σπουδαία νίκη της Σκεντίγια, η οποία επικράτησε 1-0 της Στεάουα Βουκουρεστίου του δικού μας, Ηλία Χαραλάμπους στα Σκόπια και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
22/07 @ 22:36
Την ώρα που η Κρίσταλ Πάλας προσέφυγε στο CAS, ζητώντας ακύρωση της απόφασης να υποβιβαστεί στο Conference League, οι οπαδοί της πήραν την κατάσταση στα χέρια τους!
22/07 @ 17:30
Σε οριστική συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Βίκτορ Γκιόκερες έχει φτάσει η Άρσεναλ, η οποία «πυροδοτεί» μία από τις μεγαλύτερες «βόμβες» του καλοκαιριού!
22/07 @ 14:36
Τι και αν ο Βίκτορ Γκιόκερες θέλει να αγωνιστεί αποκλειστικά στην Άρσεναλ και δεν δέχεται τίποτα άλλο; Άνθρωποι και μεσάζοντες στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας εξακολουθούν να πιέζουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καταθέσει πρόταση...
22/07 @ 10:38
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο, αλλά και από τους πιο δημοφιλείς στα social media, με περισσότερους από 38 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.
22/07 @ 10:14
Εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Παρασκευή (18/07), έλαβε ο Πολ Γκασκόιν και σύμφωνα με την εταιρεία που τον εκπροσωπεί αναρρώνει στο σπίτι του.
BEST OF THEMASPORTS