Ο Παναθηναϊκός απάντησε στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού, τονίζοντας την πρόθεση του να προσφύγει στην αθλητική δικαιοσύνη κατά της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ για όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε το βίντεο της ντροπής όπου ακούγεται ξεκάθαρα ότι όλα ξεκίνησαν από το εμετικό σύνθημα για την κόρη του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Εεε, οοο φέρτε μας τη Δέσποινα για π***».
Επιπλέον, επιβεβαιώνεται ότι ο κος Γιαννακόπουλος απευθύνεται προς την πλευρά των επισήμων λέγοντας: «δεν ακούτε, δεν ακούτε που λένε θα σου γαμ… την κόρη;», χωρίς φυσικά να υπάρξει κάποια αντίδραση ή έστω ένα νεύμα προς την κερκίδα ώστε να σταματήσουν.
Το βίντεο ξεγυμνώνει την αλήθεια και καταρρίπτει το αφήγημα στο οποίο στηρίχθηκε χθες ο επικοινωνιακός μηχανισμός για να μην καταδικάσει τα εμετικά υβριστικά συνθήματα και να αλλάξουν την αντζέντα από τα όσα αποτρόπαια συνέβησαν επάνω στο παρκέ
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR προσφεύγει άμεσα στον αθλητικό δικαστή και στον αθλητικό εισαγγελέα κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τα όσα ακούγονται στο βίντεο και για όσα αισχρά γεγονότα έλαβαν χώρα χθες το βράδυ στο ΣΕΦ.
Πραγματοποιήθηκαν οι προκληρώσεις της UEFA ενόψει των σημερινών κληρώσεων για Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ που ενδιαφέρει φυσικά και τις κυπριακές ομάδες.
Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Ολυμπιακός συνεχίζουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2026 αφού ενεργοποιήθηκε η σχετική επιλογή στο συμβόλαιό του, χωρίς να υπάρξει κάποια αλλαγή στα οικονομικά δεδομένα. Στο βάθος υπάρχει η επέκταση για τον εμβληματικό φόργουορντ των Πειραιωτών.
Δύο εβδομάδες πριν το τζάμπολ στο FIBA EuroBasket 2025, η Λεμεσός θα φιλοξενήσει το ECOMMBX Cup. Στο ανακαινισμένο Αθλητικό κέντρο Σπύρος Κυπριανού, οι Εθνικές ομάδες Ελλάδας, Σερβίας, Ισραήλ και Κύπρου θα δώσουν από δύο παιχνίδια στο τουρνουά, που θα λειτουργήσει και ως μία… δοκιμή ενόψει της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, την οποία θα διοργανώσει το νησί μας.