Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο συμπλήρωσε 100 αγώνες στον πάγκο της Πάφου, πήρε πρωτάθλημα, κύπελλο, έκανε εκπληκτική πορεία στην Ευρώπη και έπεται συνέχεια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο έφτασε τους 100 επίσημους αγώνες ως προπονητής της ΠΑΦΟΣ FC, με απολογισμό:
• 60 νίκες
• 1 Πρωτάθλημα
• 1 Κύπελλο
• Φάση των «16» του UECL
Και τώρα, περιμένει ο Τελικός Κυπέλλου αυτό το Σάββατο.
Κόουτς, πάμε να γράψουμε ιστορία, ξανά! 👏🏽
——
𝟭𝟬𝟬 𝗺𝗮𝘁𝗰𝗵𝗲𝘀 𝗮𝘁 𝘁𝗵𝗲 𝗵𝗲𝗹𝗺.
Juan Carlos Carcedo has reached a century of games as head coach of Pafos FC — a milestone marked by:
• 60 wins
• 1 Championship
• 1 Cup
• UECL Round of 16
And now, one more chapter awaits — the Cup Final this Saturday.
Coach, it’s time to make history, again. 👏🏽

Το ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο, που φέρεται να ζητά η Σίβασπορ, φαντάζει ψηλό για τους διοικούντες τον Απόλλωνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/08 @ 11:00
Δημοσίευμα στη Σερβία αναφέρεται στον Σεργκέι Λομάκιν και τις βλέψεις του για αγορά σερβικής ομάδας.
19/08 @ 08:46
Τον Ερυθρό Αστέρα αντιμετωπίζει η Πάφος FC για τα play-offs του Champions League
18/08 @ 19:24
Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Χουάν Κάρλος Καρσέδο στην Σερβία, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
18/08 @ 19:19
Φωτογραφίες από το γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα...
18/08 @ 12:00
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου Χριστόφορος Ματθαίου, ενόψει του αυριανού (19/08, 22:00) αγώνα με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, είπε όταν ρωτήθηκε για τον Νταβίντ Λουίζ, ότι μάλλον δεν θα είναι διαθέσιμους για τα ματς με τη Σερβική ομάδα.
18/08 @ 11:49
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου Χριστόφορος Ματθαίου, ενόψει του αυριανού (19/08, 22:00) αγώνα με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα για τα πλέι-οφ του Champions League.
BEST OF THEMASPORTS