Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΓΣΟ, Γιώργος Ζαχαριάδης
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Για το ΓΣΟ και τα σχόλια της ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα ότι μπήκαν ψηλές τιμές στο Τσίρειο: «Να πούμε ότι οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται, έγιναν και χθες συζητήσεις και σήμερα, Συνεχίζονται οι επαφές.Υπάρχει προοπτική για συνεργασία, εμείς ως ΓΣΟ θέλουμε τις ομάδες της πόλης μας να αγωνίζονται στο Τσίρειο. Το οικονομικό είναι ένα θέμα όμως είναι προβλήματα που μπορούν να προσπεραστούν. Ελπίζουμε ότι η ομάδα του Ύψωνα θα βρίσκεται στο Τσίρειο. Θεωρώ πως έχει γεφυρωθεί η διαφορά στο οικονομικό. Περιμένω από τον Πρόεδρο μια απάντηση, λέγονται διάφορα αλλά σαν ΓΣΟ δεν έχουμε καμία απάντηση ούτε θετική ούτε αρνητική. Αύριο θα έχουμε και ελπίζω να είναι θετική».
Αν πρέπει να γίνουν έργα για να πληροί τα κριτήρια το Τσίρειο: «Υπάρχουν κάποια θέματα για να εκδώσουμε το πιστοποιητικό καταλληλότητας της Αρχής αδειοδότησης σταδίων. Αυτή τη στιγμή δεν πληροί και δεν έχουμε την άδεια. Όμως μόλις έχουμε την απάντηση θα τρέξουν οι διαδικασίες και θα πάρουμε και την άδεια».
Για τον στίβο: «Για 4η χρονιά, θα έχουμε το International Athletics meeting στο Τσίρειο. Με μεγάλα ονόματα, Τεντόγλου, Καραλής, Τραϊκοβιτς και άλλοι».
Όσον αφορά τα αποδυτήρια: «Είναι σε καλή κατάσταση, όπως και για το meeting αυτής της Παρασκευής».
Πως εκλέγεται το συμβούλιο του ΓΣΟ: «Από τα μέλη που είναι γραμμένα στο ΓΣΟ, γίνεται ψηφοφορία όταν κάποιος θελήσει να διεκδικήσει την Προεδρία».
Για τα βοηθητικά που χρησιμοποιεί Άρης, ΑΕΛ και Απόλλωνας: «Υπάρχει ένα θέμα που δυστυχώς έχει καταλήξει στα δικαστήρια. Δεν είναι σωστό να αναφέρουμε το οτιδήποτε. Δεν θέλουμε να διώξουμε κανέναν από το ΓΣΟ, απλώς θέλουμε να έχουμε μια συνεργασία».
Η ΑΕΛ διοργάνωσε Gala Dinner για τα 95 χρόνια ζωής της και το ThemaSports σας μετέφερε όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό όπου πραγματοποιήθηκε η λαμπερή εκδήλωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/10 @ 17:53
Η Ομόνοια Αραδίππου ανακοίνωσε με την μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιανουάριο του 2026 από την Ανόρθωση Αμμοχώστου, τον Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό Richard Birkheun.
30/09 @ 13:42
Την πρώτη του συνάντηση με τους προέδρους των ομάδων Α’ Κατηγορίας είχε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Αντόνιο Νταμάτο.
30/09 @ 13:40
Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή και σεβασμό τους ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Κύπρο και την Ευρώπη.
30/09 @ 13:07
Σεμινάριο διαιτησίας για τους αθλητικούς συντάκτες διοργανώνουν η ΚΟΠ και η ΕΑΚ με ομιλητή τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Αντόνιο Νταμάτο.
30/09 @ 12:14
Ο Ολυμπιακός ενημερώνει για τα εισιτήρια του αγώνα που ακολουθεί, με αντίπαλο την ΕΝΠ...
30/09 @ 11:22
Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο παλαίμαχος Ελλαδίτης άσος Φάνης Γκέκας
BEST OF THEMASPORTS